• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok karasızım ve sizden yardım bekliyorum

hanifkandi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
3
1
86
İstanbul
ben moda tasrım mezunuyum ve 2003 yılında mezun oldum 3 ayrı frımada modelıst yardımcılıgı yaptım sonra magza zıncırıı ı magazada 7 yıl satıs dansımanlıgından baslayıp reyon seflıgıne yukseldım magaza kapandı ıssız kaldım ıssızlık maası alıyorum ve suan 2 fırma ıle gorusmeye basladım sımdı nısanlıyım ve evlnıcem yanı yaza veya sonrakı yaza kalabılme durumu var (nısanlımınokul durumuna baglı) sımdı bırı a,,,da cagrı merkezı bırıde k,,, magazasında reyon şefliği konumu maas olarak reyon seflıgını bılmıyorum ama a,, nın maası 960 +prim ssk yemek gıbı ama k mağazasında da bundan daha yuksek oldugu dusuncesındeyım zaten satsı elamnına bıle askarı ucret verıyo reyon şefi veya uzman satıs danısmnına daha yuksek maas verıcegeınden emınım şimdi ıkısıde arıyo benı fakat k mağazasında işler yavas yuruyo aılemın borcu oldugu ıcın hemen ıse gırmem lazım bekleyemıyorum a cgr merkezide sureklı arıyo ılgılı napcm bılmıyorum a cgr merkezının iş teklıfını kabul ettım fakat henuz baslamdım evrak fılan ıcın tekrar arıcklarını soledıler k mağazasındaa pzrtesı gorsumem var hemde bolge muduryle napsam bılemedım bı fıkır verın nolur hep okuyorum yazdıklarınızı k mağazası bıldıgımız marka a da yine bılınen gsm sirketlerınden bırı

hayırlısı olsun arkadasım ama ben olsam uzman oldugum iş için çabalardım. yani reyon şefliğine belkide hemen seni müdür yardımcısı yapacak? ama çağrı merkezleri insanı yıpratır. reyon şefliğinde konumun agır olacak emir vereceksin sana saygı duyan olacak ama çağrı merkezinde öyle değil. ailen e de allah yardım etsin tabiki onlara yardım ediceksin ama çok azda olsa kendini düşün o borç elbet biter ama senınde yaşın geçtiğinde güzel bir iş bulmaktan zorlanırsın. çagrı merkezini oyala ve bölge müdürü ile görüş arkadasım. Allah bizim gibi işsizlerede sanaya yardım etsin. yolun açık olsun.

gercekten cok tesekkur ederım elımden gelenı yapıcm pzartsıye kadar erteledım ıkısınıde ve tum arkadaslarıma dansıtım eskı mudurumu bıle aramıslar gurru duydum senınle dedı onun fıkırlerıde benım ıcın cok onemlı gercekten dedıgın gıbı 9 ayda bır yukselme sınavıda yapıyolarmıs hemen yukselme sansım olur ıkı yıllıkta unv bıtırdınmı mudur olurum heryere :D kısmetse ınsallah sende gönlüne göre bir iş bulursun verdıgın fıkır ıcın cok tesekkur ederım benım ıcın gercekten onemlıydı bu sıtenın tum kızlarının gercek oldugunu ve gercek fıkırlerı oldugunu bır kez daha anladım sevgilerimle

Back