- 6 Nisan 2023
- 7
- 15
- 8
- 31
- Konu Sahibi findikfistikooo
-
daha önce böyle bir dneeyim yaşadım. 3 yıl çalıştığım yeri bırakıp risk aldım ve yeni yerden 1 ayda kovuldum fkfk. nişanlıyken işsiz kaldım. öyle bir fobim oluştuBence risk alıp zaten memnun olmadığınız ve bıkmışlık hissi yaşadığınız iş yerinizden ayrılın. 2 yıl olmuş zaman geçtikçe insan bulunduğu yere iyice alışıyor ve gerçekten mutsuz çalışmaya alışıyor. İnanın özgüven bile düşüyor.
Şu anda yapabiliyorken yapın ve gidin derim.
İstifa dilekçende mobbinge maruz kaldığını da belirtip bence ayrıl.
Senin için en güzeli olsun..
özellikle ilk iş yerlerinde insanlar fazla empati yapıyorlar ve ben ayrılırsam şirket çok zora düşecek,ayrılacağımı nasıl söyleyeceğim vs üzülüyorlar.Müdür sana çok güveniyorsa oysa buysa o zaman mobbing uygulamayacak, o kadar. sen çıkınca başkasını hemen bulurlar zaten, hiçbir açlışanın arkasından hiçbir şirket yas tutmuyor hemen yenisini buluyorlar. O yüzden her şeyden önce kendini düşünceksin. Bugün konuş, ihbar süreni başlat, bilemedim mobbinge sebep hemen çıkabiliyorsan ben olsam çıkıp giderdim diğer şirkete zıplardım. Genel olarak mobbing varsa asla düşünmeyin bile kaçın acilen.
Biz Türkler'in en büyük sorunu iş yeriyle duygusal bağ kurup kendimizi kullandırmak bence. Hep de çalışandan özveri bekleniyor ne hikmetse.2 yıldır çalıştığım firmadayken başka bir işyerinden teklif geldi. şu an çalıştığım yer biraz mobbing uyguluyor. tam tepemde ekranıma bakan bir kamera vaar. çok fazka belli etmeseler de özel hayatımı eleştirmeleri falan var. ama bi yandan da müdürümün bana çok emeği dokundu ve işe girerken uzun süreli çalışacağım dedim. müdürmün eşi kanser ve 3 cocuğu var ve zamanının cogu hastanede geciyor. tek grafiker ben kalıyorum yani. bu işyerimi zor durumda bırakmamak için ihbar süremi beklemek istiyorum ama diğer iş yerii beni 6 hafta beklemez. hamilelik düşünüyorum falan diyip mi çıksam ? yoksa istifa dilekçemde mobbinge uygruyorum diyip hemen mi çıksaam ? yoksa konusup ortayolu bulup 2-3 hafta sonra cıkmak istiyorum mu desem ? zaten tazminat falan beklemiyorum çünkü marrta 2 yılım dolacak. artıları eksileri bi excel halinde ekledim djdj. yardımcı olursanız çok sevinicem
bi yandan da müdürümün bana çok emeği dokundu
o kadar haklısınız kii. böyle olmaması gerektiğinin farkındayım ama vicdanımı susturup profesyonel olamıyorumBiz Türkler'in en büyük sorunu iş yeriyle duygusal bağ kurup kendimizi kullandırmak bence. Hep de çalışandan özveri bekleniyor ne hikmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?