çok kararsızımmm

findikfistikooo

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
7
15
8
31
2 yıldır çalıştığım firmadayken başka bir işyerinden teklif geldi. şu an çalıştığım yer biraz mobbing uyguluyor. tam tepemde ekranıma bakan bir kamera vaar. çok fazka belli etmeseler de özel hayatımı eleştirmeleri falan var. ama bi yandan da müdürümün bana çok emeği dokundu ve işe girerken uzun süreli çalışacağım dedim. müdürmün eşi kanser ve 3 cocuğu var ve zamanının cogu hastanede geciyor. tek grafiker ben kalıyorum yani. bu işyerimi zor durumda bırakmamak için ihbar süremi beklemek istiyorum ama diğer iş yerii beni 6 hafta beklemez. hamilelik düşünüyorum falan diyip mi çıksam ? yoksa istifa dilekçemde mobbinge uygruyorum diyip hemen mi çıksaam ? yoksa konusup ortayolu bulup 2-3 hafta sonra cıkmak istiyorum mu desem ? zaten tazminat falan beklemiyorum çünkü marrta 2 yılım dolacak. artıları eksileri bi excel halinde ekledim djdj. yardımcı olursanız çok sevinicem

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 122
Müdür sana çok güveniyorsa oysa buysa o zaman mobbing uygulamayacak, o kadar. sen çıkınca başkasını hemen bulurlar zaten, hiçbir açlışanın arkasından hiçbir şirket yas tutmuyor hemen yenisini buluyorlar. O yüzden her şeyden önce kendini düşünceksin. Bugün konuş, ihbar süreni başlat, bilemedim mobbinge sebep hemen çıkabiliyorsan ben olsam çıkıp giderdim diğer şirkete zıplardım. Genel olarak mobbing varsa asla düşünmeyin bile kaçın acilen.

Bence risk alıp zaten memnun olmadığınız ve bıkmışlık hissi yaşadığınız iş yerinizden ayrılın. 2 yıl olmuş zaman geçtikçe insan bulunduğu yere iyice alışıyor ve gerçekten mutsuz çalışmaya alışıyor. İnanın özgüven bile düşüyor.

Şu anda yapabiliyorken yapın ve gidin derim.

İstifa dilekçende mobbinge maruz kaldığını da belirtip bence ayrıl.

Senin için en güzeli olsun..

Bence risk alıp zaten memnun olmadığınız ve bıkmışlık hissi yaşadığınız iş yerinizden ayrılın. 2 yıl olmuş zaman geçtikçe insan bulunduğu yere iyice alışıyor ve gerçekten mutsuz çalışmaya alışıyor. İnanın özgüven bile düşüyor.

Şu anda yapabiliyorken yapın ve gidin derim.

İstifa dilekçende mobbinge maruz kaldığını da belirtip bence ayrıl.

Senin için en güzeli olsun..
daha önce böyle bir dneeyim yaşadım. 3 yıl çalıştığım yeri bırakıp risk aldım ve yeni yerden 1 ayda kovuldum fkfk. nişanlıyken işsiz kaldım. öyle bir fobim oluştu :(

Psikolojiniz herşeyden önemli... 2 tarafta da zorluk olsada ki olacaktır (bedelsiz iş yok ne yazıkki) ama siz hangi tarafta iyi hissedeceksiniz buna göre karar verin... Bıkkınlık tükenmişlik sendromunu da getiriyor zamanla malesef iyice yıpranmadan ayrılmak kendinizi daha çabuk toparlamanızı sağlayabilir.

Mutlaka duymuşsunuzdur ''girişimci'' risk alandır. İflasta edebilirsin, çok iyi yerlere de gelebilirsin maddi manevi. Bugün bir sorun yaşasanız ve işten çıkarılsanız emin olun kimse yasınızı tutmayacak. Diğer firmanın şartları daha iyi görünüyor. Tepenizde kocaman bir kamerayla çalışacağınıza (böyle iş yerlerine de sinir oluyorum 3 kuruş maaş verecekler diye tapumuzu alıyorlar sanki, sanki tek ekmek kapısı orası) konfor alanınızdan çıkıp kendi menfaatinizi düşünün.

Müdür sana çok güveniyorsa oysa buysa o zaman mobbing uygulamayacak, o kadar. sen çıkınca başkasını hemen bulurlar zaten, hiçbir açlışanın arkasından hiçbir şirket yas tutmuyor hemen yenisini buluyorlar. O yüzden her şeyden önce kendini düşünceksin. Bugün konuş, ihbar süreni başlat, bilemedim mobbinge sebep hemen çıkabiliyorsan ben olsam çıkıp giderdim diğer şirkete zıplardım. Genel olarak mobbing varsa asla düşünmeyin bile kaçın acilen.
özellikle ilk iş yerlerinde insanlar fazla empati yapıyorlar ve ben ayrılırsam şirket çok zora düşecek,ayrılacağımı nasıl söyleyeceğim vs üzülüyorlar.
konu sahibi, aslında şirket size çok değer verse zaten iş arayışına girmezdiniz. kendi çıkarınıza bakın, boşvverin müdürü fila, başkasını bulurlar, dünya kadar işsiz insan var.

2 yıldır çalıştığım firmadayken başka bir işyerinden teklif geldi. şu an çalıştığım yer biraz mobbing uyguluyor. tam tepemde ekranıma bakan bir kamera vaar. çok fazka belli etmeseler de özel hayatımı eleştirmeleri falan var. ama bi yandan da müdürümün bana çok emeği dokundu ve işe girerken uzun süreli çalışacağım dedim. müdürmün eşi kanser ve 3 cocuğu var ve zamanının cogu hastanede geciyor. tek grafiker ben kalıyorum yani. bu işyerimi zor durumda bırakmamak için ihbar süremi beklemek istiyorum ama diğer iş yerii beni 6 hafta beklemez. hamilelik düşünüyorum falan diyip mi çıksam ? yoksa istifa dilekçemde mobbinge uygruyorum diyip hemen mi çıksaam ? yoksa konusup ortayolu bulup 2-3 hafta sonra cıkmak istiyorum mu desem ? zaten tazminat falan beklemiyorum çünkü marrta 2 yılım dolacak. artıları eksileri bi excel halinde ekledim djdj. yardımcı olursanız çok sevinicem
Biz Türkler'in en büyük sorunu iş yeriyle duygusal bağ kurup kendimizi kullandırmak bence. Hep de çalışandan özveri bekleniyor ne hikmetse.

Back