Çok kararsızım

mehRUhan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
16
0
16
İstanbul
merhaba herkese, benim çok büyük bi sıkıntım var lütfen yardımcı olun.ben marmara ünv.hukuk fakültesi 2.sınıftımbu yıl.fakat okulun aşırı zor olması yada benim zorlanmam sebebiyle psikolojik rahatsızlık başladı bende en son depresan haplarına başladım..çünkü okula çok çalışarak girdim ve okulu bölümümü sewmiorum üstüne okulun zorluğuda eklenince çekilmez oldu.bu yıl 2.dönem okulu bıraktım geldim.kaydım hala duruo sadece harçı yatırmadım.sonra 2.dönem okula gitmeyip dewam etmek istemediğimi erkek arkadaşıma söylediğimde o zmn istemeye gelelim ewlenelim beklemem için bi sorun yok seni dedi.we biz şuan nişanlıyız 2hafta sonra ewlenioruz.nişanlımda istanbulda çalışıo.okuldan kaydımı sildirmedim sadece harçı yatırmadım dönmek istersem şuan bi şansım war galiba ama zerre kadar istemiorum o ookuldan ve bölümümden nefret ediorum.nişanlım dewam edebileceğimi söylüo istersem ama ben İSTEMİORUM .nefret ediorum hukuk okumak istemiorum.napıcam bilmiorum çok kararsızım .nolur bana yardımcı olun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeniden hazırlan ve kesinlikle üni. oku yoksa ilerde çok vurursun başını.
Sevgilin doğru söylüyor illa da o okula ve bölüme gitmek zorunda değilsin sonuçta ama gerçekten çok pişman olursun

Seneye tekrar gir sınavlara,hem puanın falanda kırılmıyo ne güzel
Hem ev hem okul yapamam diyosanda en azından açıktan oku

cnmsın yaşın kaç? ne nişanı evliliği ya huuu. tamam o bölümden okuldan soğumus olabilirsin o zaman devam etme zaten devamda edemessin sevmediğin okulu bitiremessin bu sene gir tekrar sınavlara istediğin bölüme git. ama ne nişan ne evlilik olmamalı bence aklında . bu yaştaa yaa

evlendikten sonra okurum diyenler okuyamıyorum canım
hem ev hem koca hem okul .. nasıl yürüteceksin..
evliliğe 2 hafta kaldı diyrsun sanırım bunu kendine sormak için biraz geç kalmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…