portakal_suyu Oğluşum Kollarımda Kayıtlı Üye 15 Ekim 2009 5.782 4 156 Avustralya 16 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lailamx #21 Elbise giy kökten çözüm olsun :)) Uğraşma altına ne giyim,üstüne ne giyim diye :hulya:
KiymiziAba Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 5.814 9 156 Diğer 16 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lailamx #22 portakal_suyu .!.: Elbise giy kökten çözüm olsun :)) Uğraşma altına ne giyim,üstüne ne giyim diye :hulya: Genişletmek için tıkla... :lepi:
portakal_suyu .!.: Elbise giy kökten çözüm olsun :)) Uğraşma altına ne giyim,üstüne ne giyim diye :hulya: Genişletmek için tıkla... :lepi:
lailamx Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2010 70 0 36 Kütahya 17 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lailamx #23 evet elbise aklıma gelmedi değil. ya benim derdim de bu ayrıcaa ne yapabilirimm. yardmcı oldğnuz için teşekkürr bu arada
evet elbise aklıma gelmedi değil. ya benim derdim de bu ayrıcaa ne yapabilirimm. yardmcı oldğnuz için teşekkürr bu arada
lailamx Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2010 70 0 36 Kütahya 17 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lailamx #24 annemlere de sormuştum açık demişlerdifisfisfis ama karar verememiştim yine de ya ben anormal bir insanım zaten beni böyle kabul edin nolur:1rolleyes:
annemlere de sormuştum açık demişlerdifisfisfis ama karar verememiştim yine de ya ben anormal bir insanım zaten beni böyle kabul edin nolur:1rolleyes:
lailamx Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2010 70 0 36 Kütahya 17 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lailamx #25 KIRMIZIdonluKIZ .!.: acik renk kot giy ama sevgilin ve sen nasil ilk defa bulusuyorsunuz, internetdenmi tanistin yoksa aman dikkatli ol:sinifsinif: Genişletmek için tıkla... hayır hayır biz uzun zamandır tanışıyoruz ama yeni başladık. başka yerde okuyor yanına gideceğim bayadır görmüyorum açıkçası o yüzden böyleyim kusura bakmayınfisfisfis
KIRMIZIdonluKIZ .!.: acik renk kot giy ama sevgilin ve sen nasil ilk defa bulusuyorsunuz, internetdenmi tanistin yoksa aman dikkatli ol:sinifsinif: Genişletmek için tıkla... hayır hayır biz uzun zamandır tanışıyoruz ama yeni başladık. başka yerde okuyor yanına gideceğim bayadır görmüyorum açıkçası o yüzden böyleyim kusura bakmayınfisfisfis