Çok kararsızım :(

lailamx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
70
0
36
Kütahya
Biliyorum bu da dert mi diyeceksiniz ama ben en küçük şeyde bile strese girmeye çok meyilliyim:çok üzgünüm: bir hafta sonra sevgilimle buluşuyorum ve ilk defa buluşuyoruz onunla. üstümde toz pembe gibi açık renk bir askılıyla üstünde krem rengi bolero gibi birşey olacak ama kotuma bir türlüü karar veremedimmmm offf:1no2: açık mavi mi giysem yoksa koyu renk kotumu muu yardımcı olurmusunuz yorumlarınıza çok ihtiyacım var

sevgilin ve ilk defa buluşacaksınızakannehir
bence açık renk giy yaz geldin sonucta

acik renk kot giy
ama sevgilin ve sen nasil ilk defa bulusuyorsunuz, internetdenmi tanistin yoksa aman dikkatli ol:sinifsinif:

allahımm derde bak :)) bence de açık renk giyin,buz mavisi ya da biraz daha koyusu bir kot giyinebilirsin ya da keten tipi bir etek...

ona sor ıstersen, ne gıyıneyım dıye.
ama ben olsam sırın bır kıyafet tercıh ederım.
askılı ve boleroyu hıc sevmem. (sankı sevgılısı benımlülülülülülü)
Soyle tam yaza uygun bır etek, altında dolgu topuk, ustune de yakısır bır bluz, sacların uzun ıse bır de sac bantı, tamamdır!

Valla gozumde canlandırdıgım bayana ben bıle asık oldum... Cok hosuma gıdıyor bu sekılde gıyınenler n'apıyım

konuyu moda bölümüne açsanız anlarımda
burda cidden komik durmuş sempatiksalakcinni
kendi etiketine önem verme içerikle çık karşısına :lepi:

kararsız olman doğal ama buraya konu açabilecek kadar kararsız olman garip :bbo:
ilk defa buluşacaksın madem, heyecanlısın, güzel görünmek istiyosun... annene, arkadaşlarına sorsan daha iyi olmaz mı? hem onlar bakarak daha iyi karar verebilirler...

2 yıldır beraberiz aşkımla...hala şunun altına, bunun üstüne ne giysem hangisi daha güzel olur diye heyecanlanıyorum
e napalım sevdiğimiz adam bizi daha güzel görsün istiyoruz işte :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…