• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
arkadaşlar evlennce oturacağım evn bir odası çok küçük.toplam 3 oda biri oturma odası biri yatak odası biri misafr odası olucak.
ama misafir odası olucak oda çok küçük L biçimnde ama ne vtrinim ne masam sığar koltuklar bile karşılıklı sığmaz :1no2: anca köşe takımı olursa.

mutfak desen iki kişi zor girio :1no2: .hadi mutfak büyücek bir okadarda genişlicek ama ynede küçük.
nişanlımda üzülüo eski yapılı bi ev olduğu için yıkıp dökemioruzda pek evn görünüşü güzel ama direkleri fazla yokmuş. :çok üzgünüm: nişanlım kiraya çıkalım burayıda kiraya verelm aldığımız kirayı evmzin kirasını öderis madem dio.ama bende kaç yıldır kirada oturuorum biliorum kiracı olmayı.kendi evn gibi olmas die düşünüorum.ama biyandanda üzülüorum küçük ev die istediğim şeyleri alamıcam.masam hiç sığmaz hadi vitrnlerimi salona koysam.masa sığmaz.

kızlar yardımcı olun ne yapayım kirayamı çıkayım yoksa küçük müçük oturayımmı o evde.yeni ev yapılcak ama kmbilir nezaman ya 1 sene sonra ya iki.

tatlım bence kendi evin gibisi olmaz..kira ile ne uğraşıcanki..evinin şekline göre alırsın mobilyalarını, hatta artık eve gelip tasarlıyolar oda biçimine göre..çoğu arkadaşım var kira da 1 oda 1 mutfak olsun bizim olsun diyolar..

doğru sölüosun aslında bende hiç kiraya çıkma taraftarı değilim.nişanlım çok destek oluo bana.ama işte üzülüorum.

Tatlım bizdeki sorunda bir benzeri. nişanlımın 3 tane yayla gibi evi var, ama hepsi ikimizinde işyerlerimize uzak,en az 2 ulaşımla gidip gelmemiz gerekiyo. Bende hayatta onu yapamam, otobüs falan tutuyo zaten beni, şimdi kirada oturucaz,ikisinin kirası bizim bu tarafta tutacağımız evin kirasını anca karşılıyo.sizde öyle yapın evi kiraya verin,onun parasıyla belki biraz ekleyerek kiraya geniş eve geçin

ya nişanlımda öle sölüo zaten.ama ben kiracı olduğum için pek istemiorum.yok ses çıkarma yok şunu nie öle yaptın.falan falan işte....

ya nişanlımda öle sölüo zaten.ama ben kiracı olduğum için pek istemiorum.yok ses çıkarma yok şunu nie öle yaptın.falan falan işte....

Toplu yaşanılan yerde o dediklerin hep olabilir. Kiracı da olsan ev sahibi de olsan farketmez. Eğer alacağım eşyaları etkiliyor kendi evimde oturmam ve kiraya çıktığımızda bizi ekonomik olarak sarsmaz dersen kiraya da çıkabilirsiniz.

Valla arkadaşlar ben şunu söyleyebilirim, insan evine ısınmazsa problem çıkıyo. çünkü evini benimsemiyo. Böyle düşünüyo olman bile bence senim kafanda soru işaretleri olması bile sorun. ıstediğin evde otur.bak biliyomuşsun kiracılığıda,ben hiç kirada oturmadım ailemde ama insan isteyince oluyo herşey.yeterki o evde huzur olsun. o küçük evde sen hergün söyleneceksin küçük sığamıyorum, tıkış tıkış oldu diye. emin ol. cicim ayları bittikten sonra huzursuzluk çıkar.

ya canım zaten bizim ev almamız fazla uzun süreceğini zannetmiorum.nişanlım tarafından destek çok var.Allaha şükür bende nişanlımda ii maaş alıoruz.ailelern desteğiylede bi ev alıcaz düğün borçları biitnce.nişanlımda o yüsden şimdiki eve pek masraf yapmak istemiorum dio.en fazla oturacağımz maksimum 1,5 sene dio.çünkü malları var onları satıp ev yapıcaklar.

Aynı sıkıntı bendede var ama kızlara kesinlikle katılıyorum içine neresi siniyosa orda otur eminim zevkle döşersin

Ben olsam, sıkış tıkış oturacağıma mis gibi bir evde kirada otururdum.

Amaaan bidahamı gelcez bu dünyaya:umursamaz:

insanın kendi evi olsun küçük olsun üzülmeyin yahu.kırada oturmak kolaymı.fazla eşya almayın sizde evin durumuna göre yerleştirin eşyaları.:kahve:

kirada oturmak gerçekten çok zor.şuan ailemle oturduğum ev kira.arka tarafta mis gibi balkonumuz var.mesela en küçük örnek.içersi sigara kokmasın die babam balkona bahçeye çıkıo sigara içmek için.bigün sonra ev sahibi gelmiş bahçede sigara içmeyn bidaha balkondan eve girio koku rahatsız oluorz bizim evde kmse içmediği için.mutfakta içiolar artık.camıda açamıoruz.bahçeye koku gidicek bişi dicekler die.mutfak perdeleri sarardı artık.sürekli mutfakta içe içe.

ondan sonra biraz gırgır şamata olsun evde çekinioruz bişi diceklermi die.nereye gttysek bu böle.misafr geçirirken yada gelrken mesela merdivenlerde konusuolar aşağıdan bağırıolar bize sessiz olun demek zorunda kalıoruz.

tatlım zaten apartmanda oturma kuralları falan ev sahibi olsanda kiracı olsanda fark etmiyo.muhattap olduğun kişilerin insan olmalarıyla anlayışlarıyla alakalı.
Ev küçük diyosun ona göre eşya alacaksın,sonra başka ev aldığında daha büyük olacak senin eşyaların o evde oyuncak gibi duracak hayydeee yeniden eşya al bu sefer falan yani.

Back