Saç Rengi ve Saç Boyama çok kararsızım,yardımlarınızı bekliyorum??

elmaa13

Imeto ti lyubov sloji
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
614
0
116
Bulgaristan
merabalar sorunum şu bnm saçım şuan doğal renginde hç boya yok yani saçımda koyu kumral bu arada ama bn bu renkten çok sıkıldım karamel veya bal köpüğü rengine boyatmayı düşünüyorum bu hafta içi ama ya saçlarım çatallaşır sert olup yıpranırsa diye korkuyorum çünkü saçlarım gür ve kalın telli şuan her hafta bakım yapıyorum saçlarıma sinamakili kürü yapyrm sizce hangi bakımları yapayımda saçlarım hem boyalı olsun hemde yıpranmasın? yardımlarınız için ve vereceğiniz cvplar için şimdiden teşk.ederim:1rolleyes:a.s.

saçına açıcı kullanmazlar sanıyorum ama kesinlikle kuaförünü iyi araştır tabi ki yıpranır ama çok değil kimyasal sonuçta benim tavsiyem hiç saçın beyazlaşmadığı sürece boyatmaman saçını uzatmak falan istiyosan kesinlikle uzak dur

bakım olarak besleyici yağ karışımlarını deneyebilirsin bemiks evigen badem yağını falan karıştırıp uygularsan saçı çok besliyor

saçlarım şuan bob modeli uçları omzuma azcık değiyo arkadaki saçlarımda ensemi kapatıyo şuan saçlarımı uzatıtyrm o yüzdende sinemakili kürü yapıyorum ama hem boyalı olupta hem uzamazmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
yani uzar ama diplere sonuçta kimyasal zararlı madde deyiyo bence iyice uzat saçını ondan sonra karamele boya uzun saçta harika duruyor bende şu an uzattığım için saçlarımı boyamaya 4 6 ay kadar ara vereceğim nasıl olsa doğal saçın azıcık daha bekle bol bol bakım yap saçın çabuk uzasın hem uzatırken saçını boyattığın için çok yıpranmış olarak uzuycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…