Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerebileceğiniz bir site varmı güvenilirAlıyoruz beğenmezsek iade ediyoruz. Her şeyimi internetten alıyorum. Bu ürünle ilgili yorum yapamam ama bilindik bi siteden alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Kargo kaç günde elinizde oldu pekiKaraca’nın sitesinden alışveriş yapıyorum. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. Granit takımı da var bende. Gayet memnunum.
Ben de karacanın granit setini kullanıyorum, elde yıkıyor olmama rağmen çabuk aşındı ama yine de tercih edilebilir.Internetten granit tencere seti almak istiyorum karaca nın indirimde olan bir tencere seti var acaba netten granit tencere seti alan varmı yani memnun kalan. Göründüğü gibi çıkıyor mu ?
Nettenmi sipariş verdiniz ?Ben de karacanın granit setini kullanıyorum, elde yıkıyor olmama rağmen çabuk aşındı ama yine de tercih edilebilir.
Kaç gündü hatırlamıyorum ama uzun sürmedi. Öyle olsa hatırlardım.Kargo kaç günde elinizde oldu peki
Doluu. Kendi sitesi olur, trendyol olur, akakçe olur, diğer bilindik alışveriş siteleri de olur.Önerebileceğiniz bir site varmı güvenilir
Anladım çok teşekkür ederimKaç gündü hatırlamıyorum ama uzun sürmedi. Öyle olsa hatırlardım.
Çok sağolunDoluu. Kendi sitesi olur, trendyol olur, akakçe olur, diğer bilindik alışveriş siteleri de olur.
TrendyolÖnerebileceğiniz bir site varmı güvenilir
Rica ederim.Çok sağolun
Anladım teşekkür ederim dikkate alıcamKaracanın müşteri hizmetleri çok sıkıntılı. Ben çok sorun yaşadım. Ne aldıysam hasarlı ürün geldi. Ondan sonrası işkence. Iadesini alana kadar canım cıktı. Karacanın kendi sitesinden almayın derim
Slm bende granit almıştım ama pek memnun kalmadım deforme oldu ve cok çizildiInternetten granit tencere seti almak istiyorum karaca nın indirimde olan bir tencere seti var acaba netten granit tencere seti alan varmı yani memnun kalan. Göründüğü gibi çıkıyor mu ?
Merakimdan soruyorum lutfen yanlis anlamayin. Bir tencere setinin ne gibi bir aciliyeti olabilir? Ustelik daha marka modele karar vermemissiniz, fikir alisverisi asamasindasiniz ve kargonun kac gunde geldigini mi soruyorsunuz gercektenKargo kaç günde elinizde oldu peki
Haklisiniz içinde olduğum durumda olsaydınız emin olun sizde acele ederdinizMerakimdan soruyorum lutfen yanlis anlamayin. Bir tencere setinin ne gibi bir aciliyeti olabilir? Ustelik daha marka modele karar vermemissiniz, fikir alisverisi asamasindasiniz ve kargonun kac gunde geldigini mi soruyorsunuz gercekten