kızlar maşa almaya karar verdim 2-3 haftadır araştırıyorum forumlarda falan en iyi iki markanın babyliss ve remington oldugunu anladım aklımda 3 model var saçlarım kalın telli yani ince denemez orta kalınlıkta, dümdüz fönlü gibi hep ve uzun gögüs hizamda yani bu durumda 25 mmyi tercih etmem gerekir heralde ? aklımdaki modeller ;
Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM Saç Maşası
Babyliss Pro200 2362CE Seramik Saç Maşası
Remington Professıonel Damage Defence Dıjıtal CİS25 Saç Maşası
remingtonun 25 mm olan tek bi maşası var sanrm zaten o da bu ve saçı sıkıştırma kısmı kısa oldugu icin kullanışsız gibi geldi bana kullananların veya bilenlern tavsiyelerini yorumlarını bekliyorum.
bide ben istanbul avcılarda oturuyorum en yakın nerden bulabilirim bu konudada bilgisi olanlarn yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.. :)
Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM Saç Maşası
Babyliss Pro200 2362CE Seramik Saç Maşası
Remington Professıonel Damage Defence Dıjıtal CİS25 Saç Maşası
remingtonun 25 mm olan tek bi maşası var sanrm zaten o da bu ve saçı sıkıştırma kısmı kısa oldugu icin kullanışsız gibi geldi bana kullananların veya bilenlern tavsiyelerini yorumlarını bekliyorum.
bide ben istanbul avcılarda oturuyorum en yakın nerden bulabilirim bu konudada bilgisi olanlarn yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.. :)
Son düzenleme: