ya arkadaşlar bi yardım edin bana çok kararsızım ..daha öncede biçok kez saçımı boyama kararı alıp vazgeçtim sonuçta saç çok önemli şimdi benim saçlarım oksijenli suyla hafif açılmış bi saç rengi böyle karamelimsi güneşte parlayınca iyice sarı gibi oluyo arada turunculuklar parlıyo..beni rahatsız eden de bu turuncu parlamalar ve saç diplerimin koyu saç uçlarımın açık olması..yoksa rengi beğeniyorum ama sonuçta oksijenli suyla bütün saçın rengini eşitleyemiyosunuz . ama saç boyamayada korkuyorum sonuçta boyayan herkes eninde sonunda doğal rengine geri dönmeye çabalıyo saçı yıpratıyo falan..ya ne kadar kararsızım ben napıcam sizce saçımı sütlü kahverengi bi tona mı boyayayım her ay saç dibiyle uğraşıp yoksa doğal rengim olan koyu kestaneye mi?(ten rengim buğday gözlerimde bal rengi bu arada):18:
canım bence saçını hiç boyatma boyayan arkadaşlarım genelde pişman çünkü saçları çok yıprandı ama yinede tabi sen bilirsin bence burada yaşında önemli saçın beyaz değilse hiç boyatma derim ben
cevap verdiğin için teşekkür ederim önce yaşım 18 biliyorum saç boyamak için erken ama saçlarımın şu hali artık beni sinir ediyo ufacık kuzenim bile abla senin saçın hangi renk sarı kahverengi karışık falan dedi güneşte desen turuncu oluyo tenime yakışmıyo çingene gibi oluyorum bıktım
hiç boyama bence....bende doğal rengine dönmeye çalışıp bi türlü dönemeyenlerdenim...biraz sabret derim....eğer çok ama çok rahatsızsan ikiliklerden git güvendiğin bir kuaföre...dip boyayla uğraşmak istemiyorum orjinal saçıma uygun tek ton bi renge boyayın diye konuş..hatta yıpranmasını minumuma indirmek istiyorsan bitkisel boyalar var biraz daha pahalı kuaförlerde...kıy paraya ondan boyat:)