- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 584
- 123
Merhaba kızlar benim derdim işimle alakalı. Çok büyük ve kurumsal şirketin plastik üzerine olan bir iştirakisinde çalışıyorum mühendisim ve evliyim. işe gireli de aralık ayında bir sene olacak soruna gelecek olursak işe girdiğimde beni üretim müdürünün yanına verdiler adam bana adam akıllı bi iş vermedi öğretmedi de hep biraz orada biraz burada farklı farklı birimlere git bak öğren diye yolladı. neyse sabır ettim en sonunda Müdür sen çok zekisin deyip beni yanına aldı ne kadar sevindim artık düzenli bir işim olacak diye ama oda olmadı yanına geldiğimden beri saçma sapan müdürün bilgisayar işlerini, tutanaklarını, toplantı notlarını falan tuttuyorum.Anlayacağınız beni kendine sekreter etti. ben de müdür de aynı fakülte aynı bölüm mezunuyuz. Artık bu durumlardan dolayı kendimi aptal gibi hissetmeye başladım tüm gün nasıl gececek diye düşünüyorum utanmasam ağlayacam işe gelirken iş yerinde ki kızlarla da anlaşamadım çok seviyesiz ve sahte tavırları var. Ben ne yapayım şimdi aşırı derece de çıkmak, bir daha buranın yüzüne bile bakmak istemiyorum çok ama çok mutsuzum .Çıkarsam başka bir işte bulamam olduğum yer küçük bir ilçe birde kimsem yok, tüm gün evde sıkılırım bi akıl verin ne yapmalıyım ?