• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım sizce ne yapmalıyım?

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
584
123
Merhaba kızlar benim derdim işimle alakalı. Çok büyük ve kurumsal şirketin plastik üzerine olan bir iştirakisinde çalışıyorum mühendisim ve evliyim. işe gireli de aralık ayında bir sene olacak soruna gelecek olursak işe girdiğimde beni üretim müdürünün yanına verdiler adam bana adam akıllı bi iş vermedi öğretmedi de hep biraz orada biraz burada farklı farklı birimlere git bak öğren diye yolladı. neyse sabır ettim en sonunda Müdür sen çok zekisin deyip beni yanına aldı ne kadar sevindim artık düzenli bir işim olacak diye ama oda olmadı yanına geldiğimden beri saçma sapan müdürün bilgisayar işlerini, tutanaklarını, toplantı notlarını falan tuttuyorum.Anlayacağınız beni kendine sekreter etti. ben de müdür de aynı fakülte aynı bölüm mezunuyuz. Artık bu durumlardan dolayı kendimi aptal gibi hissetmeye başladım tüm gün nasıl gececek diye düşünüyorum utanmasam ağlayacam işe gelirken iş yerinde ki kızlarla da anlaşamadım çok seviyesiz ve sahte tavırları var. Ben ne yapayım şimdi aşırı derece de çıkmak, bir daha buranın yüzüne bile bakmak istemiyorum çok ama çok mutsuzum .Çıkarsam başka bir işte bulamam olduğum yer küçük bir ilçe birde kimsem yok, tüm gün evde sıkılırım bi akıl verin ne yapmalıyım ?

Merhaba kızlar benim derdim işimle alakalı. Çok büyük ve kurumsal şirketin plastik üzerine olan bir iştirakisinde çalışıyorum mühendisim ve evliyim. işe gireli de aralık ayında bir sene olacak soruna gelecek olursak işe girdiğimde beni üretim müdürünün yanına verdiler adam bana adam akıllı bi iş vermedi öğretmedi de hep biraz orada biraz burada farklı farklı birimlere git bak öğren diye yolladı. neyse sabır ettim en sonunda Müdür sen çok zekisin deyip beni yanına aldı ne kadar sevindim artık düzenli bir işim olacak diye ama oda olmadı yanına geldiğimden beri saçma sapan müdürün bilgisayar işlerini, tutanaklarını, toplantı notlarını falan tuttuyorum.Anlayacağınız beni kendine sekreter etti. ben de müdür de aynı fakülte aynı bölüm mezunuyuz. Artık bu durumlardan dolayı kendimi aptal gibi hissetmeye başladım tüm gün nasıl gececek diye düşünüyorum utanmasam ağlayacam işe gelirken iş yerinde ki kızlarla da anlaşamadım çok seviyesiz ve sahte tavırları var. Ben ne yapayım şimdi aşırı derece de çıkmak, bir daha buranın yüzüne bile bakmak istemiyorum çok ama çok mutsuzum .Çıkarsam başka bir işte bulamam olduğum yer küçük bir ilçe birde kimsem yok, tüm gün evde sıkılırım bi akıl verin ne yapmalıyım ?
çalıştığın yerde mesleğine uygun pozisyon yok mu?
veya meslektaşın olup ta kendine uygun pozisyonda çalışan yok mu?
bunlar üzerinden sıkıntını dile getirebilir mesleğime uygun işte kendimi geliştirmek istiyorum diyebilirsin.
yoksa o yaptığın işlerde uzun süre çalışırsan körelir gider bir daha da mesleğini yapma fırsatı bulamazssın.
bu açılardan sakince durumunu bi anlat.
müdürün anlayış gösterebilir belki meslektaşmışsınız.
sen tepkini belli etmezssen kimsenin umrunda olmaz senin ne hissettiğin veya rahatın huzurun.

Çalış bi yandanda işe bakar ol,belki bulabilirsin.
O kadar okumusun tabiki getirisi olmalı,al paranı bi süre
Ve bi anına denk getirip müdürünle bu konuyu Güzelce konus bakalım ne olacak

Kendi bölümünle alakalı yerleri araştır iş bulursan da çıkarsın ordan ama bulamazsan da ara da bi bölümünü hatırlat o adama,seviyesiz ya.

Bunu mudurunle.konuamalisin. bolumunle. İlgili sorumluluk almak istediğini söyle.
Hala tavirlari ayni şekilde devam ediyorsa yeni bir is araman gerekecek.

kaç defa konuştum genel müdürle de konuştum durumunun farkındayız ama sana uygun bi iş bulacaz diyolar anlamadığım ihtiyacınız yoksa niye aldınız demek geliyor ama yinede insan diyemiyor :(

Boş ver canım Al maaşını otur..
Bir yandan da iş bak tabii ki..
Bana da müdürüm hiç bir şey öğretmemek için kendini paralıyor..

birde ben bu işe güvenip ha şimdi ha sonra derken kpss ye de çalışmadım en büyük aptallığım oydu sanırım

Boş ver canım Al maaşını otur..
Bir yandan da iş bak tabii ki..
Bana da müdürüm hiç bir şey öğretmemek için kendini paralıyor..
herkes senin gibi söylüyor ama insanın aldığı para bile içine sinmiyor hiç ççalışmadan tüm gün internette telefonda vakit geçirerek aldığı maaş helal bile olmaz iinsana:(

çalıştığın yerde mesleğine uygun pozisyon yok mu?
veya meslektaşın olup ta kendine uygun pozisyonda çalışan yok mu?
bunlar üzerinden sıkıntını dile getirebilir mesleğime uygun işte kendimi geliştirmek istiyorum diyebilirsin.
yoksa o yaptığın işlerde uzun süre çalışırsan körelir gider bir daha da mesleğini yapma fırsatı bulamazssın.
bu açılardan sakince durumunu bi anlat.
müdürün anlayış gösterebilir belki meslektaşmışsınız.
sen tepkini belli etmezssen kimsenin umrunda olmaz senin ne hissettiğin veya rahatın huzurun.
benimle aynı bölüm olan bir bayan arkadaş daha var oda kendi işini yapmıyor ama yinede düzebli gün içinde takip ettiği bir işi var benden sonra getirdiler direk pozisyonuyla birimiyle geldi ben hala oturuyorum kaç kez konuştum bekle bulacam bi iş sana diyo

Çalışmaya ihtiyacın yoksa yani eşin seni de idare edebilecek durumdaysa bence işten ayrıl, ve evdeki vaktini iş aramayla geçir.
Bu şekilde ancak sinir sahibi olursun, psikolojini bozarsın, hem başka bi işte çalışırken başka iş bulunmuyor.

herkes senin gibi söylüyor ama insanın aldığı para bile içine sinmiyor hiç ççalışmadan tüm gün internette telefonda vakit geçirerek aldığı maaş helal bile olmaz iinsana:KK43:
Bende aynı senin gibi düşünüyordum
Ama maalesef bizi bu noktaya iten onlar..
istedikleri zaten bizi köreltmek..

Çalışmaya ihtiyacın yoksa yani eşin seni de idare edebilecek durumdaysa bence işten ayrıl, ve evdeki vaktini iş aramayla geçir.
Bu şekilde ancak sinir sahibi olursun, psikolojini bozarsın, hem başka bi işte çalışırken başka iş bulunmuyor.
aslında maddi anlamda ihtiyacım yok ama eşim çıkmamı istemiyor çıkarsan pişman olursun boşuna mı okudun onca sene diyor ama tüm gün oturmaktanda bıktım bu şekilde de çok sıkılıyorum fark yok yani

Back