- 22 Mart 2014
- 467
- 289
- 33
Merhaba hanimlar; öncelikle şoyle anlatayim esim takintili bir kişi ve evle ilgili herseye takiyo sanki bi kadin gibi karisiyo bende deli oluyorum tabi o yuzden evle ilgili bisey yaparken kariscak dir dir yapicak diye ona sormadan onu ikna etmeden yapamiyorum. Konuma gelince simdi bizim evimizde iki tane buyuk odamiz var birisi biraz daha buyuk biraz daha buyuk olan salon otekide yatak odamiz begemiz var, 6 aylik daha onceden sepet besikte yatiyodu simdi buyuk bi besik aldik odaya sigdi ama besik cok cok buyuk oyuzden az daha genis odada daha guzel durucak cunku bu sekilde makyaj masamla besigi yanyana koymak zorunda kaldik oylede cirkin durdu moralim bozuluyo gordukce odalari degistirelim diyorum bizim perdelerimizi biz sokup takamiyoruz perdeci yapabiliyo ancak mobilyalarda oteki odaya tasinirken sökulecek mecburen hem perdeci hem mobilyaci ve tv ve klimalari bagliycak kisileride cagirmam gerekiyo esime diyorum yok olmaz ne gerek var deyip gecistiriyo ustelik degistirsek yatak odamiz banyomuz ve giyinme odamiz yanya olucak cok daha kullanisli olmazmi ama o bunlara useniyo o 1 ay sonra falan sehir disina gidecek gunu birlik sabah gidip aksam gelicek o yokken ben yarim gunde hallederim ama geldiginde habersiz is yaptin diye kizarsa diye cesaretim hic yok ama cokta degistirmek istiyorum ya ben anlamiyorum benim annem hep odalari degistirir kafasina estikce babamda garibim hepsine guzel olmus der karismaz ama benimki karisiyo sizce yapayimmi tek basima becerirmiyim gelen ustalar cok para alirmi aranizda yapan varmi lutfen yardim cok uzun yazdim galiba okuma sabrini gosterirseniz sevinirim merakla onerilerinizi bekliyorum