• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım onerilerinize fikirlerinize ihtiyacim var kizlar:(

Lollyela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
467
289
33
Merhaba hanimlar; öncelikle şoyle anlatayim esim takintili bir kişi ve evle ilgili herseye takiyo sanki bi kadin gibi karisiyo bende deli oluyorum tabi o yuzden evle ilgili bisey yaparken kariscak dir dir yapicak diye ona sormadan onu ikna etmeden yapamiyorum. Konuma gelince simdi bizim evimizde iki tane buyuk odamiz var birisi biraz daha buyuk biraz daha buyuk olan salon otekide yatak odamiz begemiz var, 6 aylik daha onceden sepet besikte yatiyodu simdi buyuk bi besik aldik odaya sigdi ama besik cok cok buyuk oyuzden az daha genis odada daha guzel durucak cunku bu sekilde makyaj masamla besigi yanyana koymak zorunda kaldik oylede cirkin durdu moralim bozuluyo gordukce odalari degistirelim diyorum bizim perdelerimizi biz sokup takamiyoruz perdeci yapabiliyo ancak mobilyalarda oteki odaya tasinirken sökulecek mecburen hem perdeci hem mobilyaci ve tv ve klimalari bagliycak kisileride cagirmam gerekiyo esime diyorum yok olmaz ne gerek var deyip gecistiriyo ustelik degistirsek yatak odamiz banyomuz ve giyinme odamiz yanya olucak cok daha kullanisli olmazmi ama o bunlara useniyo o 1 ay sonra falan sehir disina gidecek gunu birlik sabah gidip aksam gelicek o yokken ben yarim gunde hallederim ama geldiginde habersiz is yaptin diye kizarsa diye cesaretim hic yok ama cokta degistirmek istiyorum ya ben anlamiyorum benim annem hep odalari degistirir kafasina estikce babamda garibim hepsine guzel olmus der karismaz ama benimki karisiyo sizce yapayimmi tek basima becerirmiyim gelen ustalar cok para alirmi aranizda yapan varmi lutfen yardim cok uzun yazdim galiba okuma sabrini gosterirseniz sevinirim merakla onerilerinizi bekliyorum

Ben okurken yoruldum :) yanii eşiniz takıntılı biriyse geldiğinde küçük çaplı bir tartışma kaçınılmaz.benimki odaları değiştirdiğime değilde görevlileri eve almama kizardi çok :) o yatak odası takımi da baştan sök tak, bayağı iş..

Bu konuda hassassa ,ki eşini tanıyan sensin, hic girişme derim sen fikrini soylemissin kabul etmemiş eve gelip bu sürprizle karşılaşınca yok yere huzurun kaçar

Ayrıca babani örnek vermissin ama bu sadece koltuğun yerini değiştirmek gibi değil tererruat var klima perde mobilya sokülecek diyorsun. Ayrı ayrı ustalar gelir ve az da olsa isi yevmiyesini alir gider. Küçük bebeğine onca tantanaya ne gerek var

Bak inşanlar küçücük odalarına ne.geri dönüşümler yapıyor yönünü değiştir giyinme odası dediğin yere falan koy makyaj masanı yada banyoda yap makyaj vs evini bilemem yani çözümler üretsen diye diyorum ..

Sonuçta yatak odası salon kadar sürekli kullandığın bi alan değil

Yani eş senin ,sen tanıyorsun bazı yönler mecburen idare edilmeli

Ben okurken yoruldum :) yanii eşiniz takıntılı biriyse geldiğinde küçük çaplı bir tartışma kaçınılmaz.benimki odaları değiştirdiğime değilde görevlileri eve almama kizardi çok :) o yatak odası takımi da baştan sök tak, bayağı iş..
evet gorevlileri yalnizken cagirmama kizar oda oyuzden annemi cagircam bide o konusurken sorun cikariyo genelde ben bak bunu boyle yapalim diyorum illa aksini soyleyip onun dedigini yapmamizi istiyo herseyi kendisinin daha iyi bildigini dusunuyo ama eger hazir yapilmis gorurse belki sever onada kolay olur her sabah upuzun koridordan giyinme odasina gidicegine yanindaki oda giyinme odasi banyosu yaninda olucak ama bende tartismaktan hic hoslanmam oyuzden cesaretim yok

Bu konuda hassassa ,ki eşini tanıyan sensin, hic girişme derim sen fikrini soylemissin kabul etmemiş eve gelip bu sürprizle karşılaşınca yok yere huzurun kaçar

Ayrıca babani örnek vermissin ama bu sadece koltuğun yerini değiştirmek gibi değil tererruat var klima perde mobilya sokülecek diyorsun. Ayrı ayrı ustalar gelir ve az da olsa isi yevmiyesini alir gider. Küçük bebeğine onca tantanaya ne gerek var

Bak inşanlar küçücük odalarına ne.geri dönüşümler yapıyor yönünü değiştir giyinme odası dediğin yere falan koy makyaj masanı yada banyoda yap makyaj vs evini bilemem yani çözümler üretsen diye diyorum ..

Sonuçta yatak odası salon kadar sürekli kullandığın bi alan değil

Yani eş senin ,sen tanıyorsun bazı yönler mecburen idare edilmeli
Evet dogru soyluyosunuz ama heves ettim bende oyle kavga edip bagirip cagirmaz sadece surat asar yada bilmislik taslayabilir ama masraf tarafida var onu dusunuyorum once cagiricam ustalari arayip konusmam gerek bide isin kolayida şu koltuklarimizi sattik bugun salon bos sayilir koltuklar 1 ay sonra gelicek yenisi o yuzden birazda tam zamani diye dusunuyorum

Eşini ikna etmekten başka çare yok gibi.. Her şeyi ben ayarlıcam sen sadece 'he' de yeter de :D

Eşini ikna etmekten başka çare yok gibi.. Her şeyi ben ayarlıcam sen sadece 'he' de yeter de :KK70:
Ayyy dedim dememmi zaten ben ona hic bi zaman is düşurmem cunku kavga ederiz diye dusundugum icin hamileyken tasindik o halde bile hic bir seye asla karistirmadim herseyi ben yaptim cunkubej ufak mutfakta ben yemek yapsam oda salata mutlaka biseye küslük cikartiyo yemiycem ben diyo ugras dur offf benim isim zor:))))

Ayyy dedim dememmi zaten ben ona hic bi zaman is düşurmem cunku kavga ederiz diye dusundugum icin hamileyken tasindik o halde bile hic bir seye asla karistirmadim herseyi ben yaptim cunkubej ufak mutfakta ben yemek yapsam oda salata mutlaka biseye küslük cikartiyo yemiycem ben diyo ugras dur offf benim isim zor:))))

Üşeniyordur o :) Ama asıl üşenmesi gereken sensin çünkü temizliği şusu busu hep kadınlara bakar. Eşin niye ısrarla istemiyor ki. Odaların mı değişmesini istemiyor salondan falan memnun olduğu için?

Üşeniyordur o :) Ama asıl üşenmesi gereken sensin çünkü temizliği şusu busu hep kadınlara bakar. Eşin niye ısrarla istemiyor ki. Odaların mı değişmesini istemiyor salondan falan memnun olduğu için?
O sadece herseye karismayi sever benim dedigim gibi daha guzel olacak ama yinede illa onun dediği olucak iste mesela perdenin biyeri cikmisti ben biliyorum yapmasini birak diyorum sen yapamassin ben bile yapamiyom diyo en sonuna korneji hafif catlatti kirdi ben gecende taktim yapayim dedim küstu iyi yap dedi ciktim saniyede yaptim hala anlamiyorum sen onu nasil yaptin diyo. Ayri bi cins benim kocam

O sadece herseye karismayi sever benim dedigim gibi daha guzel olacak ama yinede illa onun dediği olucak iste mesela perdenin biyeri cikmisti ben biliyorum yapmasini birak diyorum sen yapamassin ben bile yapamiyom diyo en sonuna korneji hafif catlatti kirdi ben gecende taktim yapayim dedim küstu iyi yap dedi ciktim saniyede yaptim hala anlamiyorum sen onu nasil yaptin diyo. Ayri bi cins benim kocam
Ayyy korniş korniş bi türlü dilim alismiyo su lafa yahu :)))

Ufak tefek şeylerde eşim ya Yapamaz ya da üşenir Yapmaz ben yaparm ama hiç küsmez hatta aferin der. Eşin bi garipmiş gerçekten :) Bu Tarz şeylerde küsecek ne var ki dimi.. Eve müdahale olan erkeklere gıcığım ya iyi ki eşim öyle değil deliririm yoksa :14: Aşırı ısrar et belki işe yarar. Anlat şu şurda olsun şu şöyle falan belki aklına yatar ya da sence nasıl olsun de belki ona sorunca hoşuna gider :))

Ufak tefek şeylerde eşim ya Yapamaz ya da üşenir Yapmaz ben yaparm ama hiç küsmez hatta aferin der. Eşin bi garipmiş gerçekten :) Bu Tarz şeylerde küsecek ne var ki dimi.. Eve müdahale olan erkeklere gıcığım ya iyi ki eşim öyle değil deliririm yoksa :KK14: Aşırı ısrar et belki işe yarar. Anlat şu şurda olsun şu şöyle falan belki aklına yatar ya da sence nasıl olsun de belki ona sorunca hoşuna gider :))
Ya evet gercekten eve karisan erkek cekilmez oluyo benim dayilarim dedem oyledir tursu yaparlar zeytin yaparlar butun yemekleri bilirler dedem bazen katmer yapar borek yapar babamin dukkanina gorurur bi erkek borek mi yapar yaa:)) ama bi deniycem bakalim ikna etcem biraz fikrini onemsiyomus gibi yapayim aslinda bana hic kiyamaz gereksiz biseyi begensem bile gidip sevineyim diye onu alir supriz yapar ben sevinip mutlu olayim diye cok sey yapar ama boyle konularda basima ev hanimi kesilir yarim saat surat assam ve aglasam hemen yapar aslinda yarin deniycem:))

erkekler ev konusundaki değişikliklere üşengeç oluyorlar..heleki masraflı olursa....sanırım odadan çok masrafı sorun ediyor olabilir...

Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle evlilik yildonumumüz var ve eşime ne sürpriz yapacağım bilemiyorum kaynanamlarla oturuyoruz onların yüzünden kocama birşey yapamıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum

Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle evlilik yildonumumüz var ve eşime ne sürpriz yapacağım bilemiyorum kaynanamlarla oturuyoruz onların yüzünden kocama birşey yapamıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum
Ya bu hediye isleri cok zor heleki erkekler hic hediye karar veremiyosun ben cok zorlanirim ama , esinin bi hobisi varmi mesela ben esime poker seti almistim degisik bisey olsun diye oyle bisey olabilir sevecegi bisey neler sever bi dusun

O daralan odada küçük bir kaza geçir mesela ayağını carpmissin beşiğe ve at kendini yere. Bir iki küçük ağla çok acıdi falan.
Sonra bir sinirlen de ki bu ne böyle daracık oldu bu oda sağdan sola donulmuyor şu halime bak.
Sen istesen de istemesen de degistirecegim odayı para bırak şuraya de.

O daralan odada küçük bir kaza geçir mesela ayağını carpmissin beşiğe ve at kendini yere. Bir iki küçük ağla çok acıdi falan.
Sonra bir sinirlen de ki bu ne böyle daracık oldu bu oda sağdan sola donulmuyor şu halime bak.
Sen istesen de istemesen de degistirecegim odayı para bırak şuraya de.
hahahahah ay biz kadınlar , işimize gelince çok numaracı oluyoruz yaaa hahaah iyiki kadın olmuşum hahhaha

hahahahah ay biz kadınlar , işimize gelince çok numaracı oluyoruz yaaa hahaah iyiki kadın olmuşum hahhaha
Kadın olmak gibisi var mı ya...Bir kere beynimiz çok farklı çalışıyor farklı bir elektriklenme var yani. Bu erkekler bizden en az 5 nesil düşük teknoloji.
Ama tabi kullanacağız o beyni...önemli olan akıllı kadın olmak.

Kadın olmak gibisi var mı ya...Bir kere beynimiz çok farklı çalışıyor farklı bir elektriklenme var yani. Bu erkekler bizden en az 5 nesil düşük teknoloji.
Ama tabi kullanacağız o beyni...önemli olan akıllı kadın olmak.
Yaa evet iyiki kadin olmusuz bunu deniycem eger o odayi degistirtirsem konu acicam basardim kizlar diye:)))

bunu ıcın konu açsana . Kızın konusunun altına yazmışsın .s Kimse yardımcı olamaz böyle

Back
X