Çok kararsızım lütfen yardım ??

Sizce hangi ev

• Ankete Katılan
    14

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
Dünkü ptt konum ile ilgili yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tekrardan

Bugünkü konumuz ise aşırı kararsız kaldığım bir konu ile ilgili.

Şimdi olay şu ; Yaza düğünüm var ve nişanlımla iki ev arasında aşırı kararsız kaldık sizden fikirlerinizi bekliyorum.

İlk ev : Lokasyonu inanılmaz iyi , İstanbulda bir kasrın tam yanında( hatta sitenin kapısıyla kasrın kapısı karşı karşıya ), havası çok temiz , kendine ait bahçesi var , sabahları kasırda doğayla iç içe yürüyüş yapabilirsin , kirası bütçemize uygun ancak içine tadilat var ve biraz masraf gerekiyor ( masraf bütçeyi aşıyor biraz) ancak nişanlım durumu biraz daha düzeldiğinde evi almaya niyetli fakat kesin değil belki almayabilir.

İkinci ev ; Masraf yok denecek kadar az ,hiç tadilatla uğraşmayıp direk döşeyeceğin bir ev , yine kendine ait bahçesi var (müstakil evler bu arada ikiside ) , sit içinde , ancak havası diğeri kadar temiz değil , kira ilk evden 8.000 lira fazla , Lokasyon olarak iyi sayılır ancak diğeri gibi ormanlık alanların içinde değil.
Sizce bütçeye uygun tadilatlı evde mi kalmalıyım yoksa biraz pahalı tadilatsız ev mi ? İkisininde özelliklerini yazdım yorumlarınızı bekliyorum çok kararsız kaldım.

bana tuhaf gelmedi maddiyatınıza uygun ev hakkınız mutluluklar dilerim.Ama burda geçim konuları açanlar okumaz umarım bu konuyu ne hissederler bilemedimmm.bu arada müstakil ev tadilatı zordur yapılı ev derim ben de
Benim durumum orta halli bana kalırsa bu tür işlere hiç girmem ama nişanlım ve ailesini belli bir düzeni var.

Benim durumum orta halli bana kalırsa bu tür işlere hiç girmem ama nişanlım ve ailesini belli bir düzeni var.
aylık 15bin civarı kira ödeyebiliyorsanız birikim de vardır residans satın alın iyi bir semtte 2 kişi daha rahat olur ev sorumluluğuda olmaz büyük ev eve hizmetçiliktir çünkü.dışarda yemek yemek konser tiyatro eğlence yaşamak demek büyük evse eve kölelik

15 bin kira veren insan evi kendi silip süpürmüyordur zaten bacım

şimdi gelir iyi

hatta iyinin iki tık üstü

elin evine neden tadilat yapayım

tadilat dediğiniz ne

müstakil evin tadilatı demek nerde ise evi sök yeniden yap demek

seneye evlenilecek ise kiralık evlere şimdiden neden aylık 15000 gömeyim

yani sene ye yaza kadar 10 ay var aşağı yukarı 150000 eder bu

para çok ise ev alsınlar ille de müstakil ise hayal yine müstakil ev alsınlar

boş eve o kadar parayı gömecek olanın müstakil ev alacak parası da vardır

yalı olmayınca oturulamıyorsa bilemeyeceğim ama hayatımda gördüğüm en garip konulardan biri

bir de evi sonradan alabiliriz demişsiniz de bakalım satacaklar mı

yani yapılan tadilatı kiradan düşerlerse iyi de düşmezlerse elin evine para verilir mi o kadar

Valla ikiside asla sahip olamayacağım bişey yorum bile yapamıyorum güle güle oturun inşaallah can sağlığıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…