öncelikle saç modelin çok güzel sana da çok yakışmış..kahkülün sana gideceğini pek sanmıyorum..saç renginde doğal tonlar yakışır,şuan ki haline sık ince bal köpüğü balyaj da attırabilirsin hareket verir..buarada simge fıstıkoğluna benzettim seni
öncelikle saç modelin çok güzel sana da çok yakışmış..kahkülün sana gideceğini pek sanmıyorum..saç renginde doğal tonlar yakışır,şuan ki haline sık ince bal köpüğü balyaj da attırabilirsin hareket verir..buarada simge fıstıkoğluna benzettim seni
gayet hoş olmuş canım güle güle kullan..simge fıstıkoğluna benzettim seni..rojdanın saç renginden bahsetmiştim..aralara sık röfle mi diyorlar ince ince atılıyor ya ondan demiştim..sende o şekilde yapmışsın sanırım tek renk değil değilmi saçın yoksa banamı öyle geldi
canım benim renk çok güzel durmuş model de gayet başarılı ama ben olsam yapmışken arka kısmını dahada kısaltırdım daha cool bir hava verirdi sana eminim ki
minenin sac rengi gidebilir sana. onun dısında kahkul istiyorsan saclarının biraz daha uzamasını bekle derim :) cünkü kısa sac kahkul ve balık etlilik birleşince yuz daha toplu görünüyor. kendimden biliyorum bende bir ara öyle kullanmıstım suan saclarımı uzattım. diger fotodaki renk benim suanki rengimin aynısı yani röfle. dogal yollarla aynısı elde etmen pek mümkün degil gibi.
bu aslı enverin saçlarına orijinal saçının üzerine sık krepe baleyaj atmışlar cnm papatya suyunu tüm saçına süreceksin dolayısıyla buradaki gibi aralarda sarı sarı renkler olmayacak ki papatya suyu saçı açmıyor ztn oksijenli su sürebilirsin ama oda iğrenç bi renk veriyor,en iyisi krepe baleyaj sık ve uclara dogru yogunlaşan