Düşündüğünüz renk size yaşlı bir görüntü verebilir gibi geldi bana resimle gerçek haliniz farklı olabilir .Doğal saç renginiz kalsın ya da hafif 1-2 ton açık gölgeler olabilir kahkül yakışabilir ama mine gibi olacağını sanmam yani resme bakıp model seçmek bazen hüsran oluyor kuaförünüze güveniyorsanız istişare ile karar verin.
minenin saçrengi güzel yakışır bence sana.
ama boyasız nası açılır bilmiorum
Boyasız açılmaz.Balköpüğünü ben de düşünüyorum ne zamandır.Ama sizin koyduğunuz ftg dan farklı bir ton.Balköpüğünün sizi yaşlı göstereceğini düşünmüyorum.
bal köpüğü çok doğal bir renk aslında cokta tatlııCiyak sarı ya da kızıl tonları büyük gösteriyor zaten.Balköpüğü öyle bi risk taşımıyor bildiğim kadarıyla...
Özel msj la bir link vericem. orada saç tonu senin rengine yakın bir kız epey denemeler yapmış.ve sonuçlar mükemmel...
belki denersin.
Bence şu an ki halin çok hoşyerinde olsam hiç boyatmazdım .
canım benim yaoturdu içime kendi kendimi yiyorum çok istedim sanırım ama her an vazgeçebilirim. kendımı bu aralar kötü hissediyorum. özgüvenim azaldıııı.
Kahlül çok tatlı olur ama yazın sıcaklarda rahat edebilir misin bilmiyorum canım :26:
bence şu anki saç rengin ve modelin çok hoş,ben olsam değiştirmezdim sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?