• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok kararsızım çok (fofoğraflı)

LYDNL

papatya değilim ben
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
246
1
46
İstanbul

Bugün çektim bu resmi sizlere gösterip fikirlerinizi almak için. Uzun süre boyatmadım saclarımı uzadılar sonrada kalan boyası akmıs saclarımı kestırdım. Suanda alısması zor ama kısa saclarım var :) Herkes yakıstıgını soyluyor. Ama ben hafıften balık etlı oldugum ıcın suratıma gıtmedı gıbı gelıyor. Herneyse :1:

Saçlarım bal köpüğü rengi olsun istiyorum. Daha acık olsun. Ve kahkul ıstıyorum. Yüzüme gider mi? Onun dısında artık boya kullanmaktan sıkıldım. Dogal yontem arayısı ıcerısındeyım. Boyasız saclarım ıcın papatya dısında ne tavsıye edersınız bırkac ton acılsa bu renge ulasır mıyım (bal köpüğü)?

Gerçekten yazın başından beri düşün düşün bir hal oldum. Başka renk hiç düşünmedim şimdilik açık istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum:54:

Düşündüğüm renk bu:52:
Eki Görüntüle 456227 Eki Görüntüle 456228

:37: Şu anki saç rengim ve şeklim

$2012-06-30-263.jpg

Son düzenleme:
Düşündüğünüz renk size yaşlı bir görüntü verebilir gibi geldi bana resimle gerçek haliniz farklı olabilir .Doğal saç renginiz kalsın ya da hafif 1-2 ton açık gölgeler olabilir kahkül yakışabilir ama mine gibi olacağını sanmam yani resme bakıp model seçmek bazen hüsran oluyor kuaförünüze güveniyorsanız istişare ile karar verin.:12:

Düşündüğünüz renk size yaşlı bir görüntü verebilir gibi geldi bana resimle gerçek haliniz farklı olabilir .Doğal saç renginiz kalsın ya da hafif 1-2 ton açık gölgeler olabilir kahkül yakışabilir ama mine gibi olacağını sanmam yani resme bakıp model seçmek bazen hüsran oluyor kuaförünüze güveniyorsanız istişare ile karar verin.:12:

Nasıl acabılırım papatya dısında boyasız sacımı :16:

minenin saçrengi güzel yakışır bence sana.

ama boyasız nası açılır bilmiorum:p

Boyasız açılmaz.Balköpüğünü ben de düşünüyorum ne zamandır.Ama sizin koyduğunuz ftg dan farklı bir ton.Balköpüğünün sizi yaşlı göstereceğini düşünmüyorum.

Ciyak sarı ya da kızıl tonları büyük gösteriyor zaten.Balköpüğü öyle bi risk taşımıyor bildiğim kadarıyla...

Özel msj la bir link vericem. orada saç tonu senin rengine yakın bir kız epey denemeler yapmış.ve sonuçlar mükemmel...
belki denersin.

canım benim ya :16:oturdu içime kendi kendimi yiyorum çok istedim sanırım :52: ama her an vazgeçebilirim. kendımı bu aralar kötü hissediyorum. özgüvenim azaldıııı.

Yol yakınken vazgeç tatlım .Orjinal saçın harbiden çok yakışıyor sana :16:beni dinle,boyatma .

papatyayla acayım o zaman ne yapalım hafıf acılsın ıcımde kalmasın :):27: yarın gıdıp kahkul kestırsem olur mu pekiiiiiiiiiiiiiiiiii (izin veriyor musunuz efenim :37: )

Kahlül çok tatlı olur ama yazın sıcaklarda rahat edebilir misin bilmiyorum canım :26:

Kahlül çok tatlı olur ama yazın sıcaklarda rahat edebilir misin bilmiyorum canım :26:

bende onu dusundum zaten :50: saçlarım uzasın yazın sonuna kadar. hemde açılmıs olur rengı gunesle cabuk acılıyor papatya falan yaparım. yazın sonunda kahkul kestırırım dıpler daha koyu oldugu ıcın kahkul bıraz daha koyu saclarım daha acıl renk olur :52:

Bi kilo veriyimde aslında saç bahaneee:14:

bence şu anki saç rengin ve modelin çok hoş,ben olsam değiştirmezdim sanırım:26:

Back