• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çok kararsızım :( Bana yardım edin arkadaşlar (hangi tesettürlü gelinliği seçeyim ?

gamzeli_yarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
33
0
36
Ankara
Ben bu 7 gelinliği beğendim arkadaşlar sizce hangisini tercih edeyim ? Belırlı bir tarzım yok bazen sade gelinlikleri bazen abartılı şatafatlı gelinlikleri severim...Önemli olan benim içime sinmesi...Yüzlerce gelinlik arasından eleye eleye bu kadar kaldı bu 7 sinden sizce hangisi en güzeli ? Hangisini tercih edeyim ? Tek tek inceleyip yarıdmcı olursanız çok sevinirim :)

1. Gelinlik

$1 (1).jpg $1 (4).jpg $1 (5).jpg $1.jpg

$1 (6).jpg $1 (2).jpg $1 (3).jpg

2. Gelinlik

$2 (2).jpg $2.jpg $2 (3).jpg $2 (4).jpg

3. Gelinlik

$3.jpg $3 (2).jpg $3 (3).jpg $3 (1).jpg

4. Gelinlik

$4 (4).jpg $4 (2).jpg $4 (3).jpg $4 (1).jpg

5. Gelinlik

$5.jpg $5 (4).jpg $5 (3).jpg $5 (2).jpg

$5 (1).jpg

6. Gelinlik

$6.jpg $6 (1).jpg $6 (4).jpg $6 (3).jpg

$6 (2).jpg

7. Gelinlik-----(Bu gelinliğin tesettürlüsünü farz edin diktirirsem tesettürlüsü olcak !!!)

$7.jpg $7 (2).jpg

bence hepsi ayrı bi güzel :) Karar senin...Ama ben 1 i seçerdim sanırım :34: Bu arada fotolara küçük diyen arkadaşlar fotonun üstüne tıklayınca fotolar orjinal boyutta büyüyor...

sanki hepsi aynı gibi bazıları gri taşlı bazıları beyaz başka farkları ne anlayamadım hiç belki de fotoğraflardan dolayıdır.

bence beyaz taşlılardan seçin gri taş gelinliğe yakışmıyor.

mutluluklar hayırlı olsun şimdiden.

Bence 5. gelinlik.. çok asil duruyo arkadaşımın diktirdiği modaevinde başka bi gelinin böyle bir gelinliği vardı... Çok beğenmistim..

Back