kizlar direk mevzu'ya geciyorum,ben bundan tam 1 sene önce youtubeda biri ile tanistim,chat sitesi degil yani,iki hafta ordan yazistik,sonra bana benden hoslandigini söyledi beni hic görmedigi halde,sesimi hic duymadigi halde,ben basta olmaz falan dedim ama sonra banada birseyler oldu,numarami verdim konustuk iste, aradan aylar gecti, farkina varmadan asik olmusum, tabii bu esnada birbirimizi gördük yani fotograflarda falan,canli hic göremedik cünkü ikimizde almanyada yasiyoruz ama farkli sehirlerde arada bayada bi mesafe var,ben ona hep teklif ettim gel bulusalim diye falan, o hep bahaneler buldu isim ailem falan filan zamanim yok gibi seyler,bana bir gün dediki gelemiyorum cünkü sana yalan söyledim,bana yasim 23 demisti simdide demezmi 27 yasindayim diye,yalan söylemis cünkü arada 8 yas var diye onunla hic iliski kurmam zannetmis en basta,sonrada söylemye korkmus beni kaybeder diye, bende ne yapayim kabul ettim 8 yas cok degil yani.sonra yine gelmemek icin bahanelr buldu, icimden dedim ki hep ee artik yasini bilyiorum, neden hala gelmek istemiyor ki bu, diye.sonra ben artik benimle oynuyor zannettim iliskiyi bitirelim dedim, yok hayir olmaz falan diye yalvardi, yapmadim, sonunda ailem internetten biriyle tanistigimi ögrendi,benim ailem biraz tutumludur, hemen beklemeden yani is dahada uzamasin diye,daha önce türkiyeden beni isteyen birine verdiler,bunu ona söyledim,oda gitme dedi,bende dedim mecburum,gitmemi istemiyorsan yap birseyler dedim, hala tereddüt etti birseyler yapmaya,bana evden kacmami söyledi, bi arkadasina git dedi, sonra gelip alir mis beni, bende yapamam dedim, nereye kadar bi arkadasda kalabilirim ki, sevgine inanmiyorum falan dedi, yoksa gitmemek icin direnirmisim falan filan dedi...gecenlerde ben ona bi mesaj attim ondan nasil nefret ettigimi falan,cünkü bile bile gitmeme izin verdigi icin, biraz abartmisim galiba mesajda,bana geri yazdi onu cok üzdügümü falan,msnde konustuk, onun gözünden düstügümü falan yazdi, sonrada sordu bana onu birakmak istiyormuyum yoksa hayir mi, bende hayir seni birakmak istemiyorum dedim, oda bende seni dedi...sonrada bana kendi agziyle itiraf etti, gelemiyorum iste is var ailem var,her yola basvurdum, cünkü emindim beni birakmazsin diye, öyle dedi, bende bu lafa bozuldum cok, yani beni saf yerine koymus...seni sevmiyorum falan dedi,bende saka yapiyor sandim, ama sakayi asti cünkü bi kac kez tekrarladi,mesaj attim yine lanetler okudum ona...oda geri yazdi, saka yaptigini hala sevdigini söyledi,bi daha agir konusmamami bana yakismadigini söyledi,bende geri yazdim tabi, dedim bi daha saka yapma sakalarin üzüyor beni dedim,cevapsiz birakmadi, beni de ferdi tayfur sarkilari üzüyor, saka saka diye bir cocukca mesaj atti, aradan 4 gün gecti hala ondan bisey gelmedi,simdi asil sorun su, ben iki hafta sonra türkiyeye ucuyorum nisanlanmak icin maalesef ailemin zoruyla, karsi ciktim bi ise yaramadi, ne yapmam gerekir simdi, ona yazayim mi yoksa arayimmi direk, yada hic birsey yapmadan gitmek mi dogru olur...onu cok seviyorum
Son düzenleyen: Moderatör: