• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları çok kararsızım acil yardım:(

pelinoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
52
0
86
Adana
kızlar 3 ay sonra bebişim gelcek allahın izniyle ama isim konusunda çok kararsızım sizce hangisi daha güzel?
-eylül
-defne
-duru

duru ismi çok güzel ama çok fazla duru olmaya başladı sanki, bu durum sence sorun yaratmıyorsa onu koy...
Defne ismini de oldum olası severim, senin yerinde olsam onu koyardım sanırım bunların arasında..
ismi ne olursa olsun, çok mutlu bir bebiş olur inşallah minik kızınız,Allah iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin...

üçüde çok fazla var artık ben öyle oldum biraz kızımda ela koymasa mıydım diye..istersen daha değişik isimler bak derim ben...
ama üçü arasından olsun dersende eylül güzel bence

eylül ve duru çok fazlaa
defne ben pek rastlamadım hatta hiç tanıdığım yok diyebilirim
hemde çok şık

çok teşekkür ederim cnm.duru ismini düşünmeye başladığımdan beri çok duymaya başladım sanırım eliycem onu.

merhaba canım... benim 11 aylık kızım var ve adı DEFNE. ve iyiki defne koymuşum çok seviyorum bu ismi ve hiç pişman değilim. çevreden de herkes beğeniyor ismini... Adıyla yaşasınlar... eskiden DURU ismini çok severdim artık hiç ama hiç sevmiyorum.yeni tanıdığım ve sevmediğim bi kişinin adı :sinifsinif: bebeğin eylül ayında doğacak sanırım. EYLÜLde güzel ama benim tercihim kızımdan dolayı DEFNE...

eylülde doğacak sanırım bence eylül koy...ben kızım olsaydı eylülde doğmamasına rağmen koyabilirdim...

Back