Gelinbaşı ve Gelin Tacı Çok kararsız kaldım- Sizce hangi kuaför??

hilaall_

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
216
1
318
36
merhabalar, Temmuz'da düğünüm var ve ben çok fena kararsızım kuaför konusunda aslında sadece kuaför konusunda değil, gelinlik konusunda vb. de araştırdığım kadarıyla Uğurkan Kuaför ve Ferhat Tuhan için başarılı diyorsunuz. (400 TL yi geçmesini istemiyorum, yazık günah paracıklarımıza) bir de Libadiye de Saloon Boss var orası için de 1 2 kişiden olumlu şeyler duydum. Çok kararsızım. Yardım edin lütfen :44:

Canım bende arıyorum harıl harıl ama açıkçası tam net cevaplar alamıyorum. Tara kuaför diye bri kuaför var. 3-5 şubattaki evlilik fuarına katılıyor. Ataşehirde. Birde ona bakmak istiyorum. Acaba fikri olan yok mu koca sitede:18:

Ben katılacağım evlilik fuarına. Tara tam olarak nerde? Ay onu da listeme katayım iyi de çelişkide kalayım

Bende 23 haziranda evleniyorum.Nişanda Uğurkan Kuaför Göztepe şubesine gitmiştim.Saç ve makyajdan çok ama çoook memnun kaldım.Düğün içinde orayı düşünüyordum.Ama bugün katıldığım evlilik fuarında ki Tara Kuafördeki kampanya da cazip gelmedi değil:) Ama bende aynı şekilde Tara Kuaförü araştırcam.Sizinle de paylaşırım öğrendiklerimi.Bu arada hilaall_ Tara Kuaför Ataşehir Merkezde Mozaik Çarşı var onun içinde yıllardır hep görüyorum fiyatları çok yüksekti.Neden böyle bi indirime girilmiş açıkcası şaşırdım

dün Uğurkan da indirim vardı. gelin saç + makyaj ı 199 TL ydi. ben sanırım Uğurkan'a gideceğim. bir daha böyle bir fırsat görürsem de kesin alacağım. Peki makyajı doğal mıydı? ben doğal gelin makyajlarını seviyorum. bir de sonrasında fotoğraf çekimi olacak malum, akmaması bozulmaması da çok önemli :44:

Uğurkanın varmıydı göremedim ben fuarda üzüldüm şimdi:44: Makyajı doğal ve kalıcı benim nişanım saat 19:00daydı makyajım 14:00 gibi yapıldı gece 2'ye 3'e kadar nişandı eğlenceydi derken hiçbirşey olmadı.Kadrosu kesinlikle düğün nişan konusunda çok tecrübeli.Ben zaten solarium ve manikür pedikürede oraya gittiğim için hep görüyordum gelinleri gerçekten hepsi birbirinden güzel ve doğal

YOk fuarda degildi üzülmeyin sehir firsatindaydi :) cok fena gaza geldim bı daha fırsat görürsem alıyorum o zaman kesin :)

ben bahçeşehir de hair club kuaförü öneririm iyi bir kuafördür tanıyorumda saçımı hep onlara yaptırıım..
gelinlik te de hala kararsızsan fatih de pervin ilikçi mileny e bakabilirsin (annemin yeri memnun kalırsın :) ) feysden de bakabilirsin fikir acısından

mutluluklar stres yapma :))

Arkadaşlar herkese merhaba
Bende bu stresleri yaşayanlardanım :)Nisan 2011 de evlendim ve çok keyifli yaşadım herşeyi,
Belki size yardımcı olur düşüncesiyle bir kaç şey paylaşmak istedim.
Öncelikle gelinliğimi bir siteden aldım sıfır pronovias, sahibinden hiç giyilmemiş olarak satın aldım, hatta mağazadan teslim bile alınmamıştı, tek istediğim model olan malaga model gelinliği yarı hatta 3 te 1 fiyatına aldım. Zaten diktirseydim de o modeli istiyordum :)
Kuaförüm içinde yine bir indirim sitesinden uğurkanın gelin saçı ve makyajı fırsatından yararlandım o zaman 150 tl idi :) kadınlar kulübü bu kararı vermem de çok etkili oldu gerçi :) ve hiç pişman olmadım. Makyajımı Eylem isimli arkadaş yaptı, saçımı da Tarık bey :)
Ayakkabılarımı fatihte özel yaptırdım çünkü gelinliğimin modeli biraz uzun olmamı gerektiriyordu :)
Fotoğraf için ben bağdat caddesindeki zümrütü seçtim ama biraz hayal kırıklığına uğramadım değil, şimdiki aklım olsa orayı tercih etmezdim, onun yerine çok cici bir fotoğrafçı bulduk arkadaşım için, gerekli olursa isim verebilirim :) üstelik fiyatları aynı gibi hatta benimkinden daha avantajlı.
Son olarak haziranda evlenecek olan bir arkadaşım için geçenlerde tekrar yakaladığımız uğurkan fırsatından satın aldık :)

Sizlere tavsiyem ne istediğinizi iyi bilin ve mutlaka hazırlıklı gidin. Çünkü kuaförler, gelinlikçiler vs. ek işlem yapmak ve fiyatı kabartmak için çabalıyorlar, aman dikkat :)

Şimdiden bol şans :)

ben de eğer yine Uğurkan fırsatı görürsem alacağım hemen. sağol paylaşım için :)

evim anadolu yakasında canım herşeyi bu tarafta halledersem daha iyi olur. yine de teşekkürler

kızlar selam,

var mı kuaför konusunda fikirlerinizde bir değişiklik, randevularınızı aldınız mı? uğurkan ın şehir fırsatında çıkmasını bekledim kaç aydır ama çıkmadı ben de 2 kere gideceğim için baya pahalı oluyor normal alırsam. saloon boss a gideceğim sanırım. siz ne yaptınız?

Gelin olacak kızlara gerçekten faydam dokunsun istiyorum.Gelinbaşım için kuaför aramaktan delirmek üzereydim.En pahalı salona dahi baktım ama yok arkadaş hiçbirine derdimi anlatamadım. Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bahçelievler fatih saç tasarımı duydum ve aradım fatih bey'i randevu aldım gelinbaşı için.İşime sağlama almak içinde yazıcıdan istediğim modelin bir çıktısını götürdüm.Pazar günü gittim içeride gelinbaşı hazırlanıyordu,inanın ben elimdeki çıktıyı göstermeye utandım.Adam harika ya.Bir topuz yapmış geline ben bile kıza orda aşık olabilirdim.Gelin değil su perisi sanki.Kızın makyajı hele yaaa.Direk fatih beye döndüm ben aynı bundan istiyorum demişim.Kararımı verdim fatih saç tasarıma gidiyorum.Ben ciddi söylüyorum 1000 tl gözden çıkarmıştım.Ama kaça yaptırıcam söyliyim 250 tl 'ye herşey içinde.

Kesinlikle www.kadinkuaforu.com 'a bak bir çok arkadaşım burdan alışveril yapmaya başladı. Bütün iyi kuaförler burda hemde taksitli filan alıyorsun bir bak canım işte. Umarım mutlu olursun.

evim anadolu yakasında canım herşeyi bu tarafta halledersem daha iyi olur. yine de teşekkürler
ekip by yıldırım var karşıda öneririm :) www.kadinkuaforu.com 'dan da bak fiyatlarına tavsiye ederim yıldırım beyin kesimi süper orda :) dediğim adrestende taksitli filanda alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…