• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Cok kararsız kaldım renk konusunda??

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.455
3.697
448
Dogal sac rengimleyim ( koyu kumral ) bu yüzden boyamaya pek cesaret edemiyorum ama bir degisiklik istemiyorda degilim..

İlk önce istedigim renk böyle birseydi ( hala aklımın bir kösesinde aslında ) ama tutturamazlar vs diye vazgecmek zorunda kaldım.
277.jpg

Buda ikinci altarnatifim olan renk.
283.jpg

Cok kararsız kaldım.. Bir gün mutlaka sarı tonlarını deneyecegim bundan eminim ama o gün ne zaman bilmiyorum risk almaya deger deyip birinci gösterdigim rengi mi yapmalıyım?? :1::26:

üstteki renk tam benim de istediğim tonlarda.. bende de kumral boya var şuanda ama nasıl o renk olur hiç bilemiyorum, bilenler anlatsa keşke..

Dogal sac rengimleyim ( koyu kumral ) bu yüzden boyamaya pek cesaret edemiyorum ama bir degisiklik istemiyorda degilim..

İlk önce istedigim renk böyle birseydi ( hala aklımın bir kösesinde aslında ) ama tutturamazlar vs diye vazgecmek zorunda kaldım.
277.jpg

Buda ikinci altarnatifim olan renk.
283.jpg

Cok kararsız kaldım.. Bir gün mutlaka sarı tonlarını deneyecegim bundan eminim ama o gün ne zaman bilmiyorum risk almaya deger deyip birinci gösterdigim rengi mi yapmalıyım?? :1::26:

ilk resimde ki renk gölgeli kızlar ve çok hoş :21:bende beğendim..ama diğer renk katologda göründüğünden daha koyu oluyor haberiniz olsun.

üstteki renk tam benim de istediğim tonlarda.. bende de kumral boya var şuanda ama nasıl o renk olur hiç bilemiyorum, bilenler anlatsa keşke..

Keske bir bilen yapan cıksa.. :27:
Bu rengi elimin tersiyle itmemin sebebi, acma islemi uygulanıp bir kere boyanıcak zemin rengi olustuktan sonra sarı atılacak. Buna bende dayanacak sac yok malesef haa bir de kuaför faktörü var tabii. Hep kaliteli mekanlar saygın kuaförler sectim paradanda kacmadım ama gene de gıcır gıcır ses cıkaran kurumus saclarla cıktım o salonlardan.

ilk resimde ki renk gölgeli kızlar ve çok hoş :21:bende beğendim..ama diğer renk katologda göründüğünden daha koyu oluyor haberiniz olsun.

Bende cok begendim onu ama iste güvenilir bir kuaför bulmak cok zor saclarımın zarar görmesine bu sefer dayanamam. O yüzden diyorum ki en az zararla yırtayım zaten ikinci rengi de kuaför de yaptırırım herhalde. Onu tutturanı bulurum herhalde..:26:

bu renkte küllü gibi geldi bana buda güzelmiş cnm.

İnan cok kararsız kaldım aslında loreal de olan rengi denedim yani ona yakın renkleri. Daha acık birsey yapayım ilk etapta biraz o sekilde kullanayım sonrada üzerine gölge yaptırırım diyorum??

Baska bir konuda gördüm bu rengi inanılmaz hosuma gitti cok begendim benim saclarımda kısa bundan birazcık daha uzun ama cokta uzun degil. Diger tonlardan cekinmemin diger bir sebebi de saclarımın kısa olması o renkler uzun saclarda daha hos duruyor gibi geliyor.:26:

Eki Görüntüle 129439

İnan cok kararsız kaldım aslında loreal de olan rengi denedim yani ona yakın renkleri. Daha acık birsey yapayım ilk etapta biraz o sekilde kullanayım sonrada üzerine gölge yaptırırım diyorum??

cnm saçlarım koyu kumral demişsin sarı tonlarına geçiş zor olucaktır iyi düşün.benim saçlarımda kumral ama açık uçlardada röflem var.bende bu tarz sarılar istiyorum ama bende cesaret edemiyorum.turuncu falan olur diye. :18:

cnm saçlarım koyu kumral demişsin sarı tonlarına geçiş zor olucaktır iyi düşün.benim saçlarımda kumral ama açık uçlardada röflem var.bende bu tarz sarılar istiyorum ama bende cesaret edemiyorum.turuncu falan olur diye. :18:

Peki en son koydugum resim hakkında ne düsünüyorsun? Zor oldugunu bilmezmiyim canım benim biliyorum ama ne bileyim her rengi denedim karamel, fındık kabugu, kızıl hemde bir cok defa denedim. En son koydugum resimde cok hosuma gitti. Resimler arttıkca karar vermek daha da güc hale geliyor!!:37:

$sarisin-sac-renkleri126-266x400.jpg $sarisin-sac-renkleri127-300x225.jpg
Peki en son koydugum resim hakkında ne düsünüyorsun? Zor oldugunu bilmezmiyim canım benim biliyorum ama ne bileyim her rengi denedim karamel, fındık kabugu, kızıl hemde bir cok defa denedim. En son koydugum resimde cok hosuma gitti. Resimler arttıkca karar vermek daha da güc hale geliyor!!:37:

bunlar nasıl cnm karar vermek gerçekten zor.senin koyduğun resimde süper.:52:

Sac rengin benimkine göre baya acık hic bir kuaförle görüstün mü? Gercekten yapabilecek olanlar var tabii bulmak mesele.

cnm gittiğim kuaför röfle yapalım renklendirelim diyor ama ben röfle istemiyorum:45:.hepsi sarı olsun istiyorum.röfleden canım çok yandı vede saçlarım lastik gibi olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.:50:

cnm gittiğim kuaför röfle yapalım renklendirelim diyor ama ben röfle istemiyorum:45:.hepsi sarı olsun istiyorum.röfleden canım çok yandı vede saçlarım lastik gibi olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.:50:

Duydun mu bilmiyorum ama bende ilker yavrutürke gitmek istiyorum ( insallah reklama girmez ) istanbulda salonu. 3-4 sene önce kesfetmistim kendisini ama hiic gitmeye fırsatım olmadı. Yaptıgı modeller, kestigi saclar, boyadıgı saclar cok basarılı. Gidip onunla görüsecegim sacım boyandıktan sonrada parlasın istiyorum hadi hayırlısı resimleri götürecegim bakalım o ne diyecek.

Simdi yeni acılan bir kuaför aklıma geldi dısarıdan cok lüks duruyor insallah yapanlarda iyidir bir de oraya gidip konusayım diyorum bundan sonra böyle arastırıp öyle o koltuga oturacagım.:61:

Back