- 17 Ağustos 2023
- 180
- 35
- 19
- Konu Sahibi caresizlikzor
merhaba ben 12. sinifim ve yurtta kaliyorum ama uzun suredir aklima takilan bir sorun var ben 3 yildir yurtta kaliyorum ve cidden bunaldim ama eve gecmek istesemde ev dayanilacak gibi degil artilarini eksilerini yazacak olursam 3 yildir yurttayim yurdun yemekleri kotu ve kucucuk odada 5 kisi kaliyoruz uzun suredir kaldigim icin asiri bunaldim kisisel alan falan yok tuvalete gitmek bile eziyet(sirf bu yuzden makat catlagi sorunu yasiyorum) ve sinifimdan nefret ediyorum sinifa sonradan gelmis sinifin sevilmeyen kizi ben oluyorum bu arada fen lisesinde okuyorum eve gitsem baska bi fen lisesinde okuyacagim ama daha dusuk puanli daha kotu bir fen lisesi ama eve gitsem ailemle anlasamiyorum onlar yuzunden zorla kapanmistim 2 yil once falan sacma sapan sebeplerden surekli kavga oluyor evde de asiri bunaliyorum kisaca tek iyi yani kendi odam var yurtta bazen uyku problemi cekiyorum odamda cekmem diye dusunuyorum ama dedigim gibi surekli tartismanin kavganin icinde durmak hic kolay degil objektif olarak yurt mu ev mi deseler yurt derim ama dedigim gibi zaten 3 yildir kaliyorum ve asiri bunaldim dayanilacak gibi degil ve kesin olarak mezuna kaliyorum 1 yil halihazirda evdeyim yani asla karar veremiyorum kafayi yemek uzereyim nolur yardim edin