canım bencede fayans yaptır çünkü mutfakta ALLAH göstermesin bi
su kaçagı falan olsa hemen şişer tahtalar o yüzden ustalar fayans yapıyo diye biliyorum yada mineflo olabilir tahta görünümlü bu arada inş gönlünce olur:82:
bence de mutfağa laminant olmaz. su dökülür islanır bir şey olur orası evin salonu değilki mutfak
herkesin mutfağıda kalebodur demekki en uygunuda bu.
Cevap veren eller dert görmesin kızlar :13:
Valla bu konu yüzünden eşimle biraz papaz olduk gibi bu akşam üstü
Benim aklımdaki sorunlar kalebodurla ilgili 1.evim cok muhafazalı ama sobalı şimdi bebek de gelince mutfak soğuk olur mu?
2.Üstüne halı serilirse çok kayar diyolar.Gerçi tabanı kaymaz halılar falan varmış bu kaymasını ne kadar önler?
3.Bi abimiz aralarında siyah lekeler çok kalıyor dedi.
4.de olmayan birşey için eşimin canını sıkmak istemiyorum açıkcası yazık adamceğiz canla başla uğraşıyor en pahalı hazır mutfak modelini beğendim gıkı çıkmadı
Öncelikle herkeze selamlar.Eşimle kendi evimizin mutfağını doğumdan önce değiştirmeye karar verdik.Eşim saolsun bana elletmiyor bile hiçbirşeye ama şöyle bir sorunumuz var.Bizden önce oturanlar marley kullanmış ve marleyler de sadece bir ince kum üzerine döşenmiş ufak bir darbede ya şişiyor ya da göçüyor
Eşimle daha önce mutfağın zeminine laminant yapmaya karar vermiştik ama bugün su tesisatını yapan usta eşime ''buraya laminant olmaz kalebodur yapalım''gibi bişey demiş.
Şimdi bence kalebodur hem soğuk olur hem de kayar gibi geliyor içim ısınmadı açıkcası
Mutfağı kalebodur veya laminant olanlara fikir danışmak istiyorum.Kullanışlılık ve kalite açısından acill bekliyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?