Cilt Bakımı Ürünleri çok iyi nemlendiren bir ürün arıyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
kızlar cildimin özellikle yanak bölgesi çok kuru.makyaj yaparkende fondöten pudra surmekte zorlanıyorum bu yuzden.fiyatı ucuk olmayan ıyı bır nemlendırıcı onerısı olan varmı?

Christian Dior Hydra Life kremi, bende yeni başladım Ankarada kışlar çok çetin geçiyo ve dudak kenarlarım burun kenarlarım falan soyuluyo, normalde karma bi cildim var ama kışın tip değiştiriyo demekki, bu krem bide aynı serinin nem maskesi var cildin çok kuruysa ikisinide al biraz tuzlu ama 3-5 takside böldür gitsin :)

benim cilt dr um Bıonıke çok kuru ciltler için olan kremini verdi.Dermokozmetik ürün eczanelerde bulabilirsin.Fiyatı da uygun..

canım benimde yüzüm çok kurudur bir çok nemlendirici ürün kullandım bir çoğu akne oluşumuna yol açtı. şimdi olay active hydrating kremi kullanıyorum çok memnunum :)

benim cildimde çok kuru cnm bir çok krem denedim en memnun kaldığım niveanın yoğun nemlendirici kremi çok memnunum ben

sebamed kullanıyorum memnunun yüzüm pul pul olurdu daha parlak birde sabunu var sebamedin oda çok güzel

cok cok tesekkurler kızlar onerılerınıze tek tek bakacagım
canım benimde yüzüm çok kurudur bir çok nemlendirici ürün kullandım bir çoğu akne oluşumuna yol açtı. şimdi olay active hydrating kremi kullanıyorum çok memnunum :)
olay ın kremıne bı bakayım canım ıyı nemlendırıyor demek,yanı fondoten kullanınca pul pul durmuyor degılmı?

benim cilt dr um Bıonıke çok kuru ciltler için olan kremini verdi.Dermokozmetik ürün eczanelerde bulabilirsin.Fiyatı da uygun..
bıonıke ılk kez duydum tatlım fıyatı nedır acaba?bunada bı bakayım canım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…