cok ıyı bronzlastıran güneş kremi tavsiyelriniz??

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
158
Yer
Ankara
kızlar ben 5 guntatıle gıdıcem bronzlastıran gunes kremi tavsıylerınız neler

gerçek kakao falan güzel bronzlaştırıyomuş onu duymuştum ama netten bi araştır nerden bulunabileceğini bende tatile gidebilirsem kakao ile yanmayı düşünüorum çünkü çok zor bronzlaşıorum

kızlar ben size kendi karışımımı solym 5 gunde kapkara olursunuz ama beyaz tenli olanlar koruyucuyla kullansn cunku fazlaca kızarabılırler. ben acıbadem sütü ve vazelini karıştrıorm birazda hakiki zeytinyağ eklıorum..inanın harıka bir bronzluk oluor tavsiye ederm herkese ..

ben kakao yağı ile havuç yağını karıştırıp kullanıyorum beyaz tenliyim ve memnunum.

benim cildim çok hassas ve çok beyaz tenliyim kolay kolay bronzlaşmam ve kıpkırmızı olurum. Mutlaka güneş kremi de sürmem lazım bu söylediğiniz karışımları uygulamadan önce güneş kremi sürsem kremin etkinliğini azaltır mı çok acaba?

Son düzenleme:
zeytınyagı koymasak olmaz mı:18:
acı badem sütü ve vazelın etkılı olmaz mı:26:

avonun sun serisinden broznlaştrıcı krem var
ıyı mı hızlı bronzlastırıyor mu:26:

kımse cevap yazmıyor buraya

Benim bu husustaki naçizane fikrim bronzlaştırdığını vaadeden ürünlere rağbet etmemeniz; zira sizi güneşin zararlı ışınlarından tam anlamıyla koruyacak ürünler bronzlaştırmaktan ziyade koruyucu mahiyettelerdir ve bu ışınların tesirlerinden olabildiğince geç istifade edersiniz. Fakat bronzlaşmak için güneşlenecekseniz yüksek faktörlü bir güneş kremi üzerine kakao yağı sürmenizi ve tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…