- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Dellabthilda
-
hadi inşallah orada bebek vardır , bizde mutlu oluruz o yavruyada şifa verir inşallah rabbim ,
bizi habersiz koyma ama
canım ben de özel eğitimciyim evet duyguları saf oldugu için bazen malum oluyor ama çok da üstüne düşme derim zira bir tane ögrencim 2 yıldır beni dogurtuyor.Geliyor oglan olcak diyor , bebek bak diye karnımı gösteriyor .İlk zamanlar senin gibi acaba mı diyorduk .Ama sonradan gördük ki izlediği dizilerin ve ailesinin etkisinde kalıyor.Hatta annesi de söyledi hocam evden replik kapıp size geliyor diye gerçekten de öyle . Çok takılma özel öğrencilerde çevreyi taklit özellikle ertelenmiş taklit sık görülen bir durum .
İnşallah hamilesindir ama
inşallah hamilesinizdir ama lütfen böyle bir durumdan dolayı umut etmeyin. sebepsiz infertilite varsa karatay mutfağını deneyin, beslenme biçiminizde bir sıkıntı vardır.
Dellabthilda inşallah doğrudur rastgele söylememiştir malum olmuştur ama kulak asarsanız bir süre sonra daha çok yıpranıyorsunuz .Bir ara ben öleceğim kabrime gelmeyin diyordu öğrencim ben de çok etkilenmiştim baktık üstüne düşelim diye yapıyor
Herşey olması gerektiği gibi hiç bir problem yok dr. bile şaşırıyor bu duruma üstelik bu konuyla alakalı epeyce dr. gezdim sanırım tıbbın çaresiz kaldığı vakkayım
Naçizane tavsiyem öncelikle bu olumsuz düşünceden uzaklas. Her seyin belirli bir vakti zamanı vardir. Umarım sen de melegine tam vaktinde kavuşursun.
Merhaba, kızlar!
Yaklaşık 2 yıllık evliyim, çok güzel giden bir evliliğim var ve ilk günden beri
ikimiz de deli gibi bir melek istiyoruz.
Fakat kısmet olmadı dr'a gittim mantar var dedi eşimin ve benim kullanmam gereken ilaçlar verdi,
düzenli şekilde kullandık sperm testi yumurtalık kontrolü vs. hepsini yaptırdık sonuç olarak olmaması gibi bir engel kalmadı lakin 2 yıla yakındır maalesef olmuyor!..
Ben okul öncesi eğitim öğretmeniyim bugün öğrencilerimin birisinin velisinin yanında 20 yaşlarında yarı özel '' engelli '' dünya güzeli bir kız geldi.
Veli ile sohbet ederken elini karnıma koydu ve burada bebek var dedi
ben özel insanların hislerinin çok kuvvetli olduğunu bilir ve inanırım keza öğrencimin velisi ısrarla hislerinin çok kuvvetli olduğunu kime bunu söylese hamile çıktığını söyledi, bu durumu aranızda yaşayan var mı bilmek istiyorum bu arada son regl günüm 19 gün önceydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?