- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Dellabthilda
Merhaba, kızlar!
Yaklaşık 2 yıllık evliyim, çok güzel giden bir evliliğim var ve ilk günden beri
ikimiz de deli gibi bir melek istiyoruz.
Fakat kısmet olmadı dr'a gittim mantar var dedi eşimin ve benim kullanmam gereken ilaçlar verdi,
düzenli şekilde kullandık sperm testi yumurtalık kontrolü vs. hepsini yaptırdık sonuç olarak olmaması gibi bir engel kalmadı lakin 2 yıla yakındır maalesef olmuyor!..
Ben okul öncesi eğitim öğretmeniyim bugün öğrencilerimin birisinin velisinin yanında 20 yaşlarında yarı özel '' engelli '' dünya güzeli bir kız geldi.
Veli ile sohbet ederken elini karnıma koydu ve burada bebek var dedi
ben özel insanların hislerinin çok kuvvetli olduğunu bilir ve inanırım keza öğrencimin velisi ısrarla hislerinin çok kuvvetli olduğunu kime bunu söylese hamile çıktığını söyledi, bu durumu aranızda yaşayan var mı bilmek istiyorum bu arada son regl günüm 19 gün önceydi.![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Yaklaşık 2 yıllık evliyim, çok güzel giden bir evliliğim var ve ilk günden beri
ikimiz de deli gibi bir melek istiyoruz.
Fakat kısmet olmadı dr'a gittim mantar var dedi eşimin ve benim kullanmam gereken ilaçlar verdi,
düzenli şekilde kullandık sperm testi yumurtalık kontrolü vs. hepsini yaptırdık sonuç olarak olmaması gibi bir engel kalmadı lakin 2 yıla yakındır maalesef olmuyor!..
Ben okul öncesi eğitim öğretmeniyim bugün öğrencilerimin birisinin velisinin yanında 20 yaşlarında yarı özel '' engelli '' dünya güzeli bir kız geldi.
Veli ile sohbet ederken elini karnıma koydu ve burada bebek var dedi
ben özel insanların hislerinin çok kuvvetli olduğunu bilir ve inanırım keza öğrencimin velisi ısrarla hislerinin çok kuvvetli olduğunu kime bunu söylese hamile çıktığını söyledi, bu durumu aranızda yaşayan var mı bilmek istiyorum bu arada son regl günüm 19 gün önceydi.
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)