cok istiyorum ondan mi ???

azraslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
50
1
13
Balıkesir
Araniza yeni katildim cok heyecanliyum :))Kizlar bebek istiyoruz. Ve 2 nisanda iliskiye girdik fakat 20 nisanda adet gunumde adet oldum. Yikildim.. ama ustune gorme olabilir mi diye suphelerim var. Digrr adetime 8 gun kaldi... mide bulantm bas donmem ve halsizlgm var.. sizce hamilemiyim ??? Yoksa cok istedigim icin psikolojik mi.. test yapmadım korkuyrm tek cizgi cikarsa

Adetim bittikten 4 gun sonra iliski yasadim.. gerci 14 gun diyolar ama nasip isi bu. Lutfen tecrubeli anneler :) yazsin

Adetim bittikten 4 gun sonra iliski yasadim.. gerci 14 gun diyolar ama nasip isi bu. Lutfen tecrubeli anneler :) yazsin

bence de test yap..
eğer hamile değilsen de ovulasyon testi al..
ben 29 günde bir adet oluyodum doktor bana bebek istiyosan 10-12-14-16. günler ilişki olsun demişti..
ama benim yumurtlamam 18. günde oldu ve bunu ovu testi sayesinde farkettim

Peki ihtimal var mi ?? Yani hamile olabilir miyim? .diger adetimi bekliyorum ondan sonra test yapacagim

Peki ihtimal var mi ?? Yani hamile olabilir miyim? .diger adetimi bekliyorum ondan sonra test yapacagim

belki erken yumurtlamışsındır bilemiyorum canım..
ayrıca tam yumurtlama anını tuttursan bile hamile kalma olasılığı %20ymiş doktor öyle demişti..
panik yapma streste yapma..
stres yapman bile engel olur bebiş olmasına...
en hayırlı zamanda olsun inşallah..
hamile değilsen dediğim gibi adetinin bittiği gün ovu testine başla...

Bence test yapmalısın adetten sonraki yumurtlama döneminide iyi degerlendirseydin belki bu ay hamilesindir

Ben yeni evliyim .. ve malesef vajinismus var bende aslinda attim uzerimden ama hala kitlenmeler oluyor. Ondan sonra hic iliskiye girmedim bebege zararli olursa diye .. cok istiyoruz ondan mi psikoljm bozuldu anlamadm.. her sey ust uste geldi

Son düzenleme:
Hemen deniycem onu cok tesekkürler. % 20 çok azmis ( bu kadar zot oldugunu bilmiyordum

Ben yeni evliyim .. ve malesef vajinismus var bende aslinda attim uzerimden ama hala kitlenmeler oluyor. Ondan sonra hic iliskiye girmedim bebege zararli olursa diye .. cok istiyoruz ondan mi psikoljm bozuldu anlamadm.. her sey ust uste geldi

doktor "ilişki yasak" demediği sürece ilişkinin bebeğe zararı olmaz...
o da kanaman falan varsa hamileliğin 5. haftasından itibaren ancak...
böyle şeyler düşünme...

Eczanelerde ovulasyon testleri pahalı sanırım internette baktım daha uygun o testlerden alıp adet bitiminde uygula cnm cünkü yumurtlama kişiden kişiye değişiyor genel de 14-16 ıncı günler diolar ama gec yada erken yumurtlama olabiliyor o yüzdende o ay boşa gitmiş oluyor her sey Allahtan öncelikle tabi.... bnde denicem o testleri

2. Adetimi olursm test yapmama gerek var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…