- 26 Ağustos 2022
- 86
- 36
-
- Konu Sahibi Cansuyumbensuyum
Ödev veriyorlar.Lgs grupları açtılar ordanda ödev atıyor hocaları.Òzel hocasına ödev veriyor.Kimini yapıyor kimini tam tamamlamiyor.Kendisi vakti zamanını biliyormuş.Bakıyorum çoğunu biriktirmiş.Zamaninda yapmadığı için.Rehber hocasıyla konuşmamı istemiyor.Gerek yokmuş zaten calisiyormusAh ah !keske bu emeklerin kıymetini bilseler keşke öğretmenleriyle konussaniz odev olarak verseler belki bir ise yarar okul başarisida cok iyiymis cok cok bir bilgim yok ama okulun rehberliğiylede bir gorusun derim.artik gerisi ona kalmis
Konuşuyorum açıkça anlatıyorum.Anne ben bunlari biliyorum zaten diyor sadece.Bence güzelce konuşun, neden çocuğunuzla açıkça iletişim kurup kaygılarınıızı açıkça anlatmııyorsunuz?
Pomodoro sistemi uygulamayı deneyin. Google dan bakın.Merhaba arkadaşlar, kızım bu sene Lgs sınavına girecek ders çalışmaya pek isteksiz.Düzenli çalışmıyor.Bugün 50 soru çözdüyse 3,4 gün çalismiyor.Kendi haline bîrakıyorum bakalım aklına gelecek mi diye.Asla aklına gelmiyor yada aklına geliyor işine gelmiyor.Baskı yapmak istemiyorum.Ama ondaki o gayreti görmekte istiyorum Nitelik okul kazanamazsa en çokta kendisi üzulecek ve bende onun üzüntüsune üzlüleceğim.Okul sınav notları gayet iyi.Obp puan 97. Nitelikli okul kazanamazsa obp puaniyla alan bir okula verecegiz.Fen ve matematik hocası tuttuk.Okulun denemelerine giriyor.birinci dönem denemeleri iyiyken düsüse gecti.Elimden geleni yaptigimi düsunuyorum.Sizce üstüne düsmelimiyim nitelikli okul kazanmasi icin.Yoksa obp puaninla bur okula girsin.Okuyan çocuk her okulda okur mu?
Benim oğlum da bu teknikle çalışıyorPomodoro sistemi uygulamayı deneyin. Google dan bakın.
Merhaba arkadaşlar, kızım bu sene Lgs sınavına girecek ders çalışmaya pek isteksiz.Düzenli çalışmıyor.Bugün 50 soru çözdüyse 3,4 gün çalismiyor.Kendi haline bîrakıyorum bakalım aklına gelecek mi diye.Asla aklına gelmiyor yada aklına geliyor işine gelmiyor.Baskı yapmak istemiyorum.Ama ondaki o gayreti görmekte istiyorum Nitelik okul kazanamazsa en çokta kendisi üzulecek ve bende onun üzüntüsune üzlüleceğim.Okul sınav notları gayet iyi.Obp puan 97. Nitelikli okul kazanamazsa obp puaniyla alan bir okula verecegiz.Fen ve matematik hocası tuttuk.Okulun denemelerine giriyor.birinci dönem denemeleri iyiyken düsüse gecti.Elimden geleni yaptigimi düsunuyorum.Sizce üstüne düsmelimiyim nitelikli okul kazanmasi icin.Yoksa obp puaninla bur okula girsin.Okuyan çocuk her okulda okur mu?