Saç Rengi ve Saç Boyama Çok istediğiniz küllü sarıyı birde burdan dinleyin resimli

misspoem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
11
1
28
imgres
kuaförüm küllü sarı üstüne platin yaptı fakat platin yerler beyaz gibi duruyor ilk yülediğim resimdeki gibi saçım yakışana çok güzel ama banahiç yakışmadı saçı peruk takmışm gibi duruyor küllü sarı isteyenler için önerim saçınızı mavi toz ile açın veya en son mavi pigment içeren cila yaptırın ben kendi sorunuma geleyim bu rengi bana yakışmadı bir an önce kurtulmak istiyorum yardıınıza ihtiyacım var sıcak altın sarıları istiyorum bu saçın üstüne evde boyasam tutar mı ne gibi önerileriniz var dibimi boyayım mı boyamayayım mı siz ne gibi işlemler yapabileceğimi söyleyin arkadaşımın bu işlere eli yatkın için yarın evde ona uygulatacığım bir an öncce sıcak sarı istiyorum bir tane daha fotoğraf yüükledim o renk olsun istiyorum

not:tam saç reklerine hakim olamadığım için fotoğraftaki renge ulaşmam için ne yapmam gerekir boya marka renk önerileriniz bekliyorum
index.php

istediğim

Son düzenleme:
Sarisin olmadim hic ama annemden biliyorum annemde ilk cilasinda boyle olmustu ama ikinci cilada ve pakette istediginiz renk oturur o da gece mavisinden dondu

hh.jpg cc.jpg aa.jpg işte ben bu tarz bir renk istiyorum ve hangi boyayla hangi renge nasıl boyamam konusunda yardım almak istiyorum paket mi ombre mi yoksa tamamını boyamayla olmaz bu renkler benim tabanımın üstüne hangi renk ve hangi yöntemle elde edebilirim bilen biri yok mu sizede çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorumladığınız için :KK43:

7 numara (kumral) boya ile diplerini boyatip sarilari kapat sonra tarakla uclara dogru tara aralarinda sarilar kalsin elde edersin fotograftaki saci

X