Çok iradesizim

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba kilo verme konusunda çok iradesizim çok mutsuzum bu
Şekilde acaba diyetisyene mi gitsem daha mı iyi kilo veririm kontrol altında bana bi akıl verin lütfen

Diyetisyene gidin tabi ki büyük faydasını görürsünüz ama ilk önce düşünce yapınızı değiştirmeniz lazım. Beslenme şeklinizi değiştirip bunu yaşam şekliniz haline getirmelisiniz. Kafanızda sürekli diyet yapıyorum onu yememeliyim diyetteyim şöyle yapmalıyım gibi düşünceler olursa iradenize sahip olamamanız çok normal.

Spor yapıyor musun? Ben birazcık yürüyüş yapsam bile, hareket ettiğime değsin diye boğazımı tutmaya çalışıyorum. Ama sporsuz diyet sürdürebilmek çok zor. Bundan alayım biraz bir şey olmaz havasına giriyorum hemen.
Siz de hareket edin. Emek harcayınca ziyan etmek istemiyorsunuz. Belki bu şekilde irade kazanabilirsiniz.

Şekilde acaba diyetisyene mi gitsem daha mı iyi kilo veririm kontrol altında bana bi akıl verin lütfen
Kontrol altında olmak sizi disipline edebilir ve belki oraya gidip sizin gibi insanlarla tanışıp biraz daha rahatlatabilirsiniz.

düşünce yapınızı değiştirmediğiniz sürece diyetisyene gitseniz de fayda etmez, tecrübeyle sabit.

Bes aylık bebegim var emzırıyorum cuma gunu bır hafta oldu diyetisyene gittim baktım sütüm kesiliyor ben yine tatlı turu seyler yemeye basladım ama Yuruyuse de basladım cavdar ekmegı yiyip bol su ıcıp diyetime uyuyorum. Tek fark emzırdıgım ıcın sütüm etkilendi mecbur sekerı kesemedım.
Ama dikkat etmeye calisiyorum ve kilom cidden cok fazla sende fazla kilo yokmus keske bende o kadar olsam (Insallah olurum) bu cuma tekrar gıdıcem hem diyet yapıp hem sekerı kesmeyip verebılıyomuyum cok merak ıcındeyım. Bende kendi basıma yapamam en iyisi diyetisyen sızde gıdın oyle daha ıyı oluyo gozetım altında.

Benim kuzenimin gittigi diyetisyenin cok garip bi tarzi var. Kilo veremedigini gorunce azarliyor resmen.
Gecen sene ikinci kontrolune 5 kilo vererek gitmis olmasi gerekirken 1 kilo vererek gitmisti kuzenim. Diyetisyeni de ona "sizin kilo vermenizi engelleyen herhangi bir hastaliginiz yok, 30 yasinda kocaman kadinsiniz ve bu liste icin bana para veriyorsunuz. Eger bogazinizi tutup kilo vermeye niyetiniz yoksa benim zamanimi, sizin de paranizi bosuna harcamayin." Demis. Hem de esinin yaninda. Eve gelip saatlerce aglamis ama sonra gercekten bogazini tuttu ve inanilmaz kilo verdi :KK70:

Aci ama sanirim biraz gurur kirici ve kiskirtici konusulmasi ise yariyor bu konuda.

Back
X