Çok ikilemdeyim Sağlık Yönetimi nasıl bi bölüm yardımcı olun =)

prenses256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
10
8
38
İstanbul
Merabalar ben Marmara Sağlık Yönetimi yazmayı planlıyorum şuan puanım yetiyo ben 28bindeyim,marmara geçen yıl 35binle kapatmış.girme ihtimalim var ama çok çelişkideyim bu bölüm hakkında git gellerim var..Nasıl bi bölüm okuyan arkadaşlar memnun musunuz? Getirdiği gelir iyi mi,atanma sıkıntısı çok mu,marmara da okursam önü daha açık olmaz mı.. cevap verdiğiniz için şimdiden Teşekkürler..Ayrıca Lisans bölümü yani 4 yıllık bu fakülte,birçok yorum okudum kimisi önü çok açık geleceğin mesleği diyo bu bölüm için ama havayi hayaller kurmak da istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum..

Benimde çok kafamı karıştırıyor bu bölüm
düşünüyorum sürekli yazsam ne yaparım, iş imkaanı, maaşları falan nasıl diye
marmara benim puanım için çok çok yüksek ama
düşündüğüm başka üniversiteler var ...
çok kararsızım çoook

uluslararası ticareti anlatan videoda bulursan paylaşrmısn rica etsem :)

slm ben bu bölümde okuyorum.bence işletme iktisat okumaktan daha iyi bu bölüm çünkü bi uzmanlaşma alanın var sağlık konusunda ve sağlık insan varoldukça devam edecek bir sektör.aslında sadece bu bölüm mezunlarının sağlık kurumları yönetiminde yer alması gerekir ancak ülkemizde işler daha farklı yürüyor maalesef(siyasi kayırma vs.).tabiki bu bölüm çıkışlılar da yok değil başarılı olan.devlette özel sektörde iş alanı var(devlette veri hazırlama kontrol işletmenliği kadrosuna ataması var)her bölümde olduğu gibi kendini geliştirmek kesinlikle çok önemli.İnsanlara aldırma kendi hedefini seç.bölümün önü açık yada değil demek yanlış bence insan yolunu kendi açar:)işte böyle.kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…