Cok idrara cikiyor kizim

Selin8968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
16
3
86
35
Merhaba benim kizim 2.5 yasinda 10 gun oldu bez birakali ama hala cok cikiyor idrarina yarim saat 1 saattte bir ve aniden geliyir idrari o an hemen gitmesi lazim ve cok cok yapmiyor neden boyle olabilir . Buyuk kizimda hic gormedim boyle. Internette asiri aktif mesane olabilir yaziyor. Boyle birsey yasayan oldumu acaba.

Idrar yollari enfeksiyonu olabilir. Üşütüyor da olabilir. Benim kizim yogurt sut bol tukettigi gunlerde cok cikar tuvalete. Enfeksiyon riskine karsi da homeopat bir eczaciya yag karisimi hazirlattim, onu kullaniyorum. Cok faydasini goruyoruz.

Canim enfeksiyona baktirdim temiz cikti ama niye boyle anlamadim. Sanki birdan idrar yapma hissi geliyor ve bazen kaciriyor tuvalete gitmeden gecesinide birakmadi bez takiyorum ve sabah tamamen dolu oluyor

Soğuk havadan olur, çok sıvı tüketiyorsa olur. Korkuyordur kaçıracağım diye ,azıcık gelince gitmek istiyordur. Enfeksiyon yoksa sebep bunlar gibi geldi bana.

Psikolojik olabilir, tutamayacagini dusunup onlem aliyor olabilir, kaslari gelisince birakabilir veya idrar yolu iltihabı da olabilir. Mutlaka doktorla bir görüşün.

Usutmus

Tuvalet eğitimi için bir pedagogdan eğitim aldım . Anlattığı şuydu tuvalet eğitimi verirken beden olarak hazır olup olmadığına bakmak lazım . Mesela mesanenin yeterince büyümüş olması lazımmış . Bezi 2 saat en az kuru kalmalıymış . Acaba yeterince hazır değil miydi ki

Bilemedim bende okumustum mesanesi kucuk olan veya asiri aktif mesanede olabiliyormus diye artik bunlardan supelenmeye basladim ama artik bez takamam 10 gun oldu her cisinde soyluyor ama dedigim gibi cok gidiyor her saatte 50 ml falan yapiyor

Bilemedim bende okumustum mesanesi kucuk olan veya asiri aktif mesanede olabiliyormus diye artik bunlardan supelenmeye basladim ama artik bez takamam 10 gun oldu her cisinde soyluyor ama dedigim gibi cok gidiyor her saatte 50 ml falan yapiyor
Biraz takip et istersen sonra bir doktora danış canım

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir sibelcim

Cok normel yeni tuvelet eğitimi veriyorsunuz zamanla düzene girecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…