Canim enfeksiyona baktirdim temiz cikti ama niye boyle anlamadim. Sanki birdan idrar yapma hissi geliyor ve bazen kaciriyor tuvalete gitmeden gecesinide birakmadi bez takiyorum ve sabah tamamen dolu oluyorIdrar yollari enfeksiyonu olabilir. Üşütüyor da olabilir. Benim kizim yogurt sut bol tukettigi gunlerde cok cikar tuvalete. Enfeksiyon riskine karsi da homeopat bir eczaciya yag karisimi hazirlattim, onu kullaniyorum. Cok faydasini goruyoruz.
UsutmusMerhaba benim kizim 2.5 yasinda 10 gun oldu bez birakali ama hala cok cikiyor idrarina yarim saat 1 saattte bir ve aniden geliyir idrari o an hemen gitmesi lazim ve cok cok yapmiyor neden boyle olabilir . Buyuk kizimda hic gormedim boyle. Internette asiri aktif mesane olabilir yaziyor. Boyle birsey yasayan oldumu acaba.
Bilemedim bende okumustum mesanesi kucuk olan veya asiri aktif mesanede olabiliyormus diye artik bunlardan supelenmeye basladim ama artik bez takamam 10 gun oldu her cisinde soyluyor ama dedigim gibi cok gidiyor her saatte 50 ml falan yapiyorTuvalet eğitimi için bir pedagogdan eğitim aldım . Anlattığı şuydu tuvalet eğitimi verirken beden olarak hazır olup olmadığına bakmak lazım . Mesela mesanenin yeterince büyümüş olması lazımmış . Bezi 2 saat en az kuru kalmalıymış . Acaba yeterince hazır değil miydi ki
Biraz takip et istersen sonra bir doktora danış canımBilemedim bende okumustum mesanesi kucuk olan veya asiri aktif mesanede olabiliyormus diye artik bunlardan supelenmeye basladim ama artik bez takamam 10 gun oldu her cisinde soyluyor ama dedigim gibi cok gidiyor her saatte 50 ml falan yapiyor
Merhaba benim kizim 2.5 yasinda 10 gun oldu bez birakali ama hala cok cikiyor idrarina yarim saat 1 saattte bir ve aniden geliyir idrari o an hemen gitmesi lazim ve cok cok yapmiyor neden boyle olabilir . Buyuk kizimda hic gormedim boyle. Internette asiri aktif mesane olabilir yaziyor. Boyle birsey yasayan oldumu acaba.
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir sibelcimMerhaba benim kizim 2.5 yasinda 10 gun oldu bez birakali ama hala cok cikiyor idrarina yarim saat 1 saattte bir ve aniden geliyir idrari o an hemen gitmesi lazim ve cok cok yapmiyor neden boyle olabilir . Buyuk kizimda hic gormedim boyle. Internette asiri aktif mesane olabilir yaziyor. Boyle birsey yasayan oldumu acaba.
Pardon selincimIdrar yolu enfeksiyonu olabilir sibelcim
Cok normel yeni tuvelet eğitimi veriyorsunuz zamanla düzene girecektirMerhaba benim kizim 2.5 yasinda 10 gun oldu bez birakali ama hala cok cikiyor idrarina yarim saat 1 saattte bir ve aniden geliyir idrari o an hemen gitmesi lazim ve cok cok yapmiyor neden boyle olabilir . Buyuk kizimda hic gormedim boyle. Internette asiri aktif mesane olabilir yaziyor. Boyle birsey yasayan oldumu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?