• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok huzursuzum

marti_2011

:(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
71
0
36
Adana
Merhaba arkadaşlar,

Hiç huzurum yok. Sürekli eşime bağrıyorum en ufak hatasına bile tahammül edemiyorum. Evim, eşyalarım itici geliyor.
Her yer dağınık toplamak , temizlemek o kadar zor geliyor ki anlatamam.
Hamileliğimin son ayına kadar düzenli biriydim tabiki eşime hep kızardım o ayrı ama düzenim vardı.
Doğumdan sonra iyiden iyiye boşladım herşeyi ve en ufak hataya gelemez oldum.
İşten geliyorum , çocuğumu alıp eve geçiyorum oyna - doyur - uyut vs. yorulup kalıyorum sonra hiç birşey yapasım gelmiyor.
Eşime ve evime bu tavırlarda olmak istemiyorum ama elimden gelmeyerek böyle davranıyorum.
Bocaladım kaldım bana fikirlerinizile yardımcı olun lütfen. Ev-İş-Eş-Çocuk sorumluluk hep benim üzerimde. :(

emin ol burda çoğu bayan bu şekilde bende dahil ama yapacak bişey yok ben hafta sonları sırf stres atmak için alıyorum çocuğumu dışarı atıyorum kendimi,kış zamanı fazla çıkamıyrum şimdide evde bişeylerle uğraşıyorum evimin şeklini değiştiriyorum yada geri dönüşüm ile ilgili bişeyler yapıyorum stres atmak için

merhaba marti_2011

doğumdan sonra aynı sıkıntıları bende yaşamıştım, şu anda böyle olman çok normal, bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama emziriyorsan vücuttan bazı mineral ve proteinler eksiliyor bu da anneyi duygusallaştırıyor, yorgun hissettiriyor, istersen biraz kendi beslenmene dikkat et, bırak evinde biraz dağınık kalsın, anne olmak, iş kadını olmak, ev hanımı olmak, eş olmak hiç de kolay değil ama sen hepsini başarmışsın, belki annelik dışında yaptığın diğer işlerin için daha planlı olabilirsin, bir de çocuğundan ayrı kaldığın zamanlarda sakın kendini suçlama, sen onun geleceği için bişeyler yapmaya çalışıyorsun, bence biraz sakin ol, herşeyi yapabilecek gücün var, anneler güçlüdür unutma canım...

merhaba marti_2011

doğumdan sonra aynı sıkıntıları bende yaşamıştım, şu anda böyle olman çok normal, bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama emziriyorsan vücuttan bazı mineral ve proteinler eksiliyor bu da anneyi duygusallaştırıyor, yorgun hissettiriyor, istersen biraz kendi beslenmene dikkat et, bırak evinde biraz dağınık kalsın, anne olmak, iş kadını olmak, ev hanımı olmak, eş olmak hiç de kolay değil ama sen hepsini başarmışsın, belki annelik dışında yaptığın diğer işlerin için daha planlı olabilirsin, bir de çocuğundan ayrı kaldığın zamanlarda sakın kendini suçlama, sen onun geleceği için bişeyler yapmaya çalışıyorsun, bence biraz sakin ol, herşeyi yapabilecek gücün var, anneler güçlüdür unutma canım...

Teşekkür ederim. Bebeğim 7 aylık. Olduğu gibi bırak diyorsun fakat dışardan bir konuğum gelse birileri görse adım pis pasaklıya çıkacak utanç verici bir durum.

sevgili marti_2011

hiç utanma, hepimizin aynı şeyleri yaşadık, geçici bir dönem bu yaşadıkların, elbette yine eskisi gibi olup evinle ilgileneceksin ama biraz zaman ver kendine, kendine haksızlık yapma, sen iyi olursan bebeğinde, eşinde mutlu olur...

Back