Saç Rengi ve Saç Boyama çok hoş.kumral mı acaba bu?

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
96
İstanbul
kzlar saçlarım açıktı kahve gbi bişy yaptı kuaförm koyu oldu şmdi yıkadkça açılıyo uçalrdan da sarılar çıkıyo benm de hç alışamadığm renktir zaten koyu renkler öcü gbi oluyorm burdaki saç rengini istiyorm ismi nedr ve kutu boyalarla nasıl elde edebilrm?
lütfen yardm edn 10 gün sonra abimin nişanı var lütfenn çok kötü oldumm

Eklentiler

• $DSC00690.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $17967_420857755486_797985486_10565026_2040611_n-1.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $100_0170.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 73
bakıra baktım ama çok marjinal renkler çıktı,ben daha ziyade doğal,tatlı orta açıklıkta bi renk istiyorum. olabilr mi ki? peki hangi boyayla elde ederm?

bakır mı
bakır kahve desen neyse diyeceğim
bakır değil bu
oda arkadaşım bakıra boyuyor ordan biliyorum.

Canım bu koyu karamel gibi bir şey sanki,bende bu tonlarda bir şeyler bakıyorum bu aralar.Lorealin casting serisine bak,bu tonlarda çok hoş renkler var..

saol önern için :) baktm seriye acaba resimdeki nasıl olur, sadece karamel. saçım da koyu zaten fazla açık olmaz ama tutarmı ki

Eklentiler

• $30550_buyuk_1.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 69
İşte ben de bu renge vurulmuştum fakat casting serisi çabuk akıyor diyorlar o yüzden yine aklım karıştı.Excellence creme serisi kalıcı dediler araştırdım şu renk hoşuma gitti belki sen de beğenirsin.Alalhım karar aşaması ne kadar zor değil mi? :bbo:

Evet kızılları biraz yoğun karamele göre..İnan ben de seninle aynı aşamadayım,kararsızlıktan delireceğim.Karamel diyorum ama acaba tutar mı diye kendi kendimi yiyorum.Saçım için konu açtım hatta rengine oradan bakabilirsin ;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/380974-sac-rengim-hakkinda-oneri-istiyorum-resimli-2.html#post14528300

Sen de saçını fotoğrafını koysaydın daha rahat yorum yapardım şimdi bilmediğim için tutar mı tutmaz mı fikir yürütemiyorum.

aa gördümm hatta kendı rengı ne güzlmş dye yorum yapmıştım. bence tutar sende 1.boyamada olmasa bıle 2.de tutar . ben daha yenı boyadım bıkaç gün oldu dışarı bıle çıkmıyorum hıç resmım yok. sendn bıraz koyu gıbı uçlarının rengı gıbı bende tam anlayabılmış değılım :) ya karamel ya kumral yapıcam artık bışeyler tutabıldığı kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…