• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri cok hoS biR saC modeLi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ah arkadşım ben saçlarımı verebilirim her yıkanmadan sonra aynen bu hali alıyorr 2 günde böyle kalıyor ben kurtulmak istiyorum sen böyle yapmak :)

(: ay ne güzeL ya değiş edeLim saçLarımızı bnmki de düz düz duRuyor (:
ya bu sekLi eLde etmeyi cok iStiyorum..bigudilerLe faLan böyLe oLmuo.ama ıSı uyguLmadan eLde edebiLir miyim aCaba.ıSı uyguLmak da iStemiyorm sacıma :(

Benimkide aynen böyle oluyor. Ah bide kabarmasa:( Bu sac modelini sacını yıkadıktan sonra balıksırtı örüp sabah acınca elde edebilirsin.

canım bunun aynısını yapabilirsin ben de yapıyordun saçım uzunken çok hoş duruyor.. banyodan sonra saçını hafif kurut, azıcık nemli kalsın sonra saçının gürlüğüne göre iri tutamlar al, onları köpükle biraz, sonra o tutamları ör dipten başlayarak, sabah kalkınca aç ve sprey sık tamamdır

ewet sacın nemliyken sacını balık sırtı or we baya bi beklettıkten snra ac aynen bu sekli alıo..diger arkadasın dedigi gibi yapıncada oluo ama balık sırtı yapmak bana daha kolay geldigi içn ben ole yapıorum sahsen...sacımı ikiye ayırıp yapıorum ama tek orgu deill

canım bi de ben bişi dicem bu model biraza dağınık da bu modeli taşıyan kıza çok yakışmış bu modelin sana yakışıcağına emin misin bazen bende bana yakışmıcak modelleri sırf taşıyan kız güsel die beğeniyorum benim önerim yüzünü kapatıp sadece saçını düşünerek kendi yüzünde düşün eger güzelse dene derim

canım bi de ben bişi dicem bu model biraza dağınık da bu modeli taşıyan kıza çok yakışmış bu modelin sana yakışıcağına emin misin bazen bende bana yakışmıcak modelleri sırf taşıyan kız güsel die beğeniyorum benim önerim yüzünü kapatıp sadece saçını düşünerek kendi yüzünde düşün eger güzelse dene derim
evet tesekküR edeRim cok hakLısın (=
düSündüm yakısyo (= o yüzDen zaten bunu eLde etmeyi cok iStiyorum..
bugün şu öRgü oLayını deneyCeqim inş oLur (=
baSka biLen fikRi oLan yine de yazaRsa cok seviniRimm (=

canım bigudiyle yaparsın bunu
bir tutam saç al bigudiyi saç dibine tut ve saçı sar bigudiye (saçı sararken saç da kendi etrefında dönüyor)
ve gerisi bildiğin gibi bigudi işlemlerinden :) umarım anlatabildim

..yada gazeteye sar ince ince anca bu şekilde olur ama ... bigudi maşahiçbiri olmuyo
normal ör canım çok incede degil çok kalında degil tek tek örr sabh aç ama nemliyken ör ıslakken .

hehe en pratik çözümü bn veriim sana. banyodan snra şerit şerit kesitiğin gazetelere sar saçını. (ıslakken) sabah aç aynen böle olmazsa bnde neyim en düz saçta bile işe yarar denendi;)

arkadşlar ben yapıorm bu modeli çok basit saçlarnız tamamen ıslakken tepesnden başlayarak örün orta kalınlıkta snra aradan baya zaman gecnce açın saçlarnzı mesela ben akşm duş alıyorm öryrm sabah açtğmda bu şekl alıyor

geçen kış okula giderken saçımı yıkayıp topuz yapardım ve o şekilde alıştı saç. düz olan saçlarım artık kendiliğinde dalgalı oluyo

hehe en pratik çözümü bn veriim sana. banyodan snra şerit şerit kesitiğin gazetelere sar saçını. (ıslakken) sabah aç aynen böle olmazsa bnde neyim en düz saçta bile işe yarar denendi;)

evet kızLar bu sadece örgüymüş kızın kendisine soRdum (:
sadece örmüş saçlarını
yalnız bi sorum olucak dark_prencess sana;
gazelerle sardıktan sonra neyle tutturucam ??nasıl tutturucam?

Back