Evet kendime guvenlede alakasi var. Su an 20 dakikalik bi konum var, ama ben 20 dakikada yapiyorum normaldz yarim saat surer heralde. Yarim saate yapana kadar ugrasicam
Cok tessekur ederim, hocalarimda nefes al sakin ol dediler. Normaldede hizli konusuyorum ama sunum da heyecandan daha hizli konusuyorum. Dediklerini dikkate alicam. Hazirlanirken kendimi videoya cekiyorum
Yok aslinda 20 dakika konusmam lazim ben cok konusuyorum hizli konustugum icin 20 dakikaya sigiyo. Yani aslinda daha yavaq ve daha az konusmaliyim. Ondan ayni seyi yarim saate anlatirsam birazini silip geri 20 ye indiririm diye dusunuyorum ama yavas konusmaliyim, yapamiyorum. Ben staj yaptim ve rapor yazdim. Onu sunmam gerekGelecek olan sunum ne ile alakali?
Araya bir seyler katma şansınız var mi konuyla alakali. Bir ani olur, anekdot olur farkli bir bilgi olur araya sıkıştırır sureyi uzatir hem de sıkıcılıktan kurtarirsiniz dinleyenleri.
Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Spikerlik ve sunuculuk yapmak istiyordum. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra internet üzerinden incelediğim spikerlik ve sunuculuk eğitimi veren yerler arasında özellikle dikkatimi çeken yani diğer kurslara göre daha öne çıkan Dialog ile Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk arasında karasız kalmıştım. Önce Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk ile görüştüm. Kurs değil de bireysel eğitim vermesi ve diğer sınıf eğitimi veren kurslara nazaran da hemen hemen aynı sayılabilecek bir ücrete bu çalışmalara katılacak olmam açıkçası bana daha bir cazip geldi. Yani bir sınıfta nerden bakılsa 10-15 kişi oluyor ve bana bir derste ancak 3-5 dakika zaman ayrılacaktı. Şimdi Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün profesyonel stüdyosunda bana özel yapılan programla her gittiğimde 1,5-2 saat birebir uygulamalı çalışma imkanım oluyor. Barınma imkanı yok ama civarda kalınabilecek oteller mevcut. Bu spikerlik ve sunuculuk yapmak isteyen arkadaşlara da Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün tavsiye edebilirim. Başlarda çok heyecanlı olsamda çalıştıkça da kendime güvenim her geçen gün artıyor. İnşallah bu çalışmalarımın da karşılığını alırım.Kizlar iyi aksamlar :)
Bugun sunum yaptim ve cok hizli konusuyorum. Cok guzel hazirlandim ne diyecegimi cok iyi biliyodum ama her zamanki gibi cok hizli konustum. Hersey cok guzeldi dedi hocalar ama cok hizli konusuosun dediler. Benim gibi olan varmi? Cozum buldunuzmu ne yapabilirim kizlar yaa, kendimi bildim bileli boyleyim
Insallah canimBen İstanbul dışında yaşıyorum. Spikerlik ve sunuculuk yapmak istiyordum. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra internet üzerinden incelediğim spikerlik ve sunuculuk eğitimi veren yerler arasında özellikle dikkatimi çeken yani diğer kurslara göre daha öne çıkan Dialog ile Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk arasında karasız kalmıştım. Önce Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk ile görüştüm. Kurs değil de bireysel eğitim vermesi ve diğer sınıf eğitimi veren kurslara nazaran da hemen hemen aynı sayılabilecek bir ücrete bu çalışmalara katılacak olmam açıkçası bana daha bir cazip geldi. Yani bir sınıfta nerden bakılsa 10-15 kişi oluyor ve bana bir derste ancak 3-5 dakika zaman ayrılacaktı. Şimdi Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün profesyonel stüdyosunda bana özel yapılan programla her gittiğimde 1,5-2 saat birebir uygulamalı çalışma imkanım oluyor. Barınma imkanı yok ama civarda kalınabilecek oteller mevcut. Bu spikerlik ve sunuculuk yapmak isteyen arkadaşlara da Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün tavsiye edebilirim. Başlarda çok heyecanlı olsamda çalıştıkça da kendime güvenim her geçen gün artıyor. İnşallah bu çalışmalarımın da karşılığını alırım.
Aynen napicaz biz bilmiyorummDiksiyon kursuyla bu hizli konusma olayini duzelten var mi hakkaten? Bana hic oluru yok gibi geliyor. Hizli konusan insan kendisi bu durumun farkinda olmuyor ki. Unutuyorsun ve surekli kendine hatirlatmam lazim daha yavas konus diye.
Ben ozellikle deniyorum, konusurken kaydediyorum, cok yavas yaptim sansam da, dinleyince yine hizli yine hizli