basenlerim şişti hanımlar denenmiş kesin iş görür dediğiniz basen eritme hareketi var mı? Yediklerime dikkat edeceğim bol su içeceğim ama bana acil hareket lazım ve kesinlikle tecrübeli kişiler yazmalı. Uzun sure spor yapmaya asla vaktim yok. Evde 10 dklık hareketlerle. Yüzümden ve üst kısmından hatta popomdan kilo vermek istemiyorum bir anda basenlerm şişti ve giydiğim hiç bişe üstüme eskisi gibi olmuyor
Benim de aynı sadece bacaklarim hafifi kalın. Her yerimden memnunum.53 kilo olduğumda bile insanlar yüzüme bakıp cok zayıfsın kilo al derlerdi. 45 kiloya düştüm ancak öyle eridi bacaklarim.
Benim de aynı sadece bacaklarim hafifi kalın. Her yerimden memnunum.53 kilo olduğumda bile insanlar yüzüme bakıp cok zayıfsın kilo al derlerdi. 45 kiloya düştüm ancak öyle eridi bacaklarim.
Oldum olası söyle yuvarlak dolgun yüzlere geniş omuzlara hastayım :) benim yüzümde hem ufak hem zayıf kilo alınca basenden verince koldan ve yüzden veriyorum. Hele saçlarim yanaklarima düserde anoreksik gibi oluyorum yaa