Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef òyle oldu yeni uye oldum da bencede tam zamani ben biraz gec kaldim galiba 1 yilimiz yeni doldu gezelim tozalim dedik erkendir snra dsunuruz derken artik karar verdik bi hafta oldu bakalim hayirlisiahahah aynı kendim gibi birini buldum şuan.
Bizde 15 gündür korunmuyoruz. 3 aylık evliyim. Ama ben pazar günü hasta oldum. Önümüzdeki aya inşAllah.
Yalnız konu yanlış yere açılmış.
Bence 3 ay sonra hemen baslayin cunku ben de sizin gibu dsundum. Esimle biraz hayatin tadini cikaralim sonra dsunuriz derken 1 yil gecti cok pismanim keske daha erken baslasaydik bi hafta oldu korunmiyoruzMerhaba evlenildi diyelim ne kadar sonra çocuk düşünmek daha doğru olur evliliğin tadını çıkarmak eş e alışmak derken ne kadar süre geçmesi gerekir
Sağol canım benim çok sağol inşallah hepimiz hakkında hayırlısı ve en iyisi olurBence 3 ay sonra hemen baslayin cunku ben de sizin gibu dsundum. Esimle biraz hayatin tadini cikaralim sonra dsunuriz derken 1 yil gecti cok pismanim keske daha erken baslasaydik bi hafta oldu korunmiyoruz
Amin canmSağol canım benim çok sağol inşallah hepimiz hakkında hayırlısı ve en iyisi olur
Malesef òyle oldu yeni uye oldum da bencede tam zamani ben biraz gec kaldim galiba 1 yilimiz yeni doldu gezelim tozalim dedik erkendir snra dsunuruz derken artik karar verdik bi hafta oldu bakalim hayirlisi
Merhaba evlenildi diyelim ne kadar sonra çocuk düşünmek daha doğru olur evliliğin tadını çıkarmak eş e alışmak derken ne kadar süre geçmesi gerekir
Evt simdide gezmekten sıkldik ve cok tedirginim olmaz diye Rabbim isteyen hrkese bu duyguyu yasatsinevet çevremde herkes aynı şeyi söyledi. Düğünden önce başladılar bana "bak evlendik 2 yıl oldu çocuk öyle kolay olmuyor" diye
Evliliğin tadını çıkartmak lazım evet ama zaten 3 - 5 ay en tatlı zamanları değil mi balayı dedikleri aylar. E bu arada olsa bile yanlız kalacağınız 9 ay daha var. Sonra zaten 1 yılı geçmiş olacak bebiş daha da renk katacak.
İnş hepimiz en yakın zamanda güzel haberler alırız.
Evt simdide gezmekten sıkldik ve cok tedirginim olmaz diye Rabbim isteyen hrkese bu duyguyu yasatsin
haklisin canim bnde 11 eylülü bekliyorum ve sogan kurünü uygulucam ins olur eylul umudumuz hade hayirlsi
Daha yeni çıktık bu yola dur öyle hemen olmaz diye tedirgin falan olma. Okuduklarım hep stres önemli faktör diyor. Bak ben diyorum ki Eylül 30'da kocama güzel haber vericem inşAllah. Sende pozitif düşün. Birde ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum ben eylülde olmazsa ay bir sürü planım var her ay ayrı bişi denicem.
haklisin canim bnde 11 eylülü bekliyorum ve sogan kurünü uygulucam ins olur eylul umudumuz hade hayirlsi