• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok heyecanlıyım....fikir belirtin lutfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ezzee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
164
117
23
32
Ben bu ay hayıt tohumu kullandım. Aylardır çocuk istiyoruz. Çabalıyoruz. Bende polikistik over var ve regl duzensız olur. Bır haftadır çok fazla bel ve kalça ağrısı yaşadım. Az önce de kahve rengi leke gordum. Bu beni heyecanlandırdı. Acaba bir şey olabilir mi??

Ben bu ay hayıt tohumu kullandım. Aylardır çocuk istiyoruz. Çabalıyoruz. Bende polikistik over var ve regl duzensız olur. Bır haftadır çok fazla bel ve kalça ağrısı yaşadım. Az önce de kahve rengi leke gordum. Bu beni heyecanlandırdı. Acaba bir şey olabilir mi??
Ben de etkisi olmadı inşallah size şifa olur.

Canim adete kac gun var?

Hersey hikaye pkoya tek iyi gelen zayflamak zayfladgmda ilk ayda hamıle kaldım hıc biseyle ugrasma zayıfla hamıle kal

Hersey hikaye pkoya tek iyi gelen zayflamak zayfladgmda ilk ayda hamıle kaldım hıc biseyle ugrasma zayıfla hamıle kal
Ben zaten spor yapıyorum. Ekmek asla tuketmiyorum. Birde fazla kilom yok çok şükür

Ozman yakındr hamıle kalman cnm allah aratmasın 2 yıl haplar iğneler en sonunda spor ve diyetle oğlumu kucagıma aldm bin şükür allah sana ve isteyen herekze nasp etsn

Ozman yakındr hamıle kalman cnm allah aratmasın 2 yıl haplar iğneler en sonunda spor ve diyetle oğlumu kucagıma aldm bin şükür allah sana ve isteyen herekze nasp etsn
Amin canım Allah razı olsun. Yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde

Back