çok heycanlıyım ve az korkuyorum..4 kilo üstü bebek doğuran varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam bayanlar , ben bu konuyu unutmuşum :)
Baya yorumlar yazılmış ,
4.5 kilo doğdu oğlum evet , ve normal doğumla.
Çok zor bir doğum oldu , acı çekme bakımından zor değildi , yorgunluk ve güçsüzlükten dolayı zor oldu
Çok şükür hiç bir yırtılma deformasyon yok , doktorum gerçekten işinde uzman , sadece 3 dikişle yani estetik dikişle atlattım
Şimdi oğlum 5 yaşında
Tekrar hamilelik durumum olursa , Allahın izniyle yine normal doğum ve yine aynı doktorumu seçerim.
Sağlıklı olanı normal doğum o yüzden diğer ülkelerde doktorlar normal olabilmesi için her imkanı zorluyorlar .
Doktorunuzu iyi seçtikten sonra Allahın izniyle sapa sağlam çıkarsınız

Allah bağışlasın.. ne güzel.. doktorunuz hangi hastanede öğrenebilir miyim?

benim bebeğimin kilosuda 4200 ben normal olmasını çok istiyorum.dr bir hafta daha bekliyeceğiz dedi. şu anda açılma sancı falan yok ama her şey normal gözüküyor..ne olacak bilmiyorum ama çok korkuyorum

bende 2 ay önce normal dogum yaptim 4.200 oglum ve hic dikisim olmadi, ilk kizimda 3 küsürdü ama dogum ayni zorluktaydi, ondada dikisim olmamisti, kisiye göre degisiyo herkesin vücut yapisi farkli sonucta

Benim büyük oğlum 3.700 doğdu ve çok zor oldu dikişler berbattı 1.5hafta totoma oturamadım bile
Küçük oğlum ise 42 . Haftada suni sancı ile 4.200 doğdu o kadar kolay ve o kadar kısa olfu li ebe bile hayret etti 1saate gidim çıktım
Belkide deneyimden dolayı kolay olmuştur bilemiycem sıpam 1.5 yaşında

Sizindemi gebelikte bebek 1 yada 2 hafta önde mi gidiyordu kilolu bebekmiydi.gebelik sekeriniz varmiydi

Evet bende okumustum bunu catı muayenesinde belli olmaz mı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…