Selam bayanlar , ben bu konuyu unutmuşum :)
Baya yorumlar yazılmış ,
4.5 kilo doğdu oğlum evet , ve normal doğumla.
Çok zor bir doğum oldu , acı çekme bakımından zor değildi , yorgunluk ve güçsüzlükten dolayı zor oldu
Çok şükür hiç bir yırtılma deformasyon yok , doktorum gerçekten işinde uzman , sadece 3 dikişle yani estetik dikişle atlattım
Şimdi oğlum 5 yaşında
Tekrar hamilelik durumum olursa , Allahın izniyle yine normal doğum ve yine aynı doktorumu seçerim.
Sağlıklı olanı normal doğum o yüzden diğer ülkelerde doktorlar normal olabilmesi için her imkanı zorluyorlar .
Doktorunuzu iyi seçtikten sonra Allahın izniyle sapa sağlam çıkarsınız
Sizindemi gebelikte bebek 1 yada 2 hafta önde mi gidiyordu kilolu bebekmiydi.gebelik sekeriniz varmiydiBenim büyük oğlum 3.700 doğdu ve çok zor oldu dikişler berbattı 1.5hafta totoma oturamadım bile
Küçük oğlum ise 42 . Haftada suni sancı ile 4.200 doğdu o kadar kolay ve o kadar kısa olfu li ebe bile hayret etti 1saate gidim çıktım
Belkide deneyimden dolayı kolay olmuştur bilemiycem sıpam 1.5 yaşında
2hafta Önden gidiyordu. Kiloluydu. Ama şeker vs hiçbişeyim yoktuSizindemi gebelikte bebek 1 yada 2 hafta önde mi gidiyordu kilolu bebekmiydi.gebelik sekeriniz varmiydi
Evet bende okumustum bunu catı muayenesinde belli olmaz mı oBazi, hanimlar 4 kilo ve üzerini bir bebegi normal yolla kolay dünyaya getirebilir. Biryerde okuduguma göre, bazi kadinlarin dogum kanallari dar oluyormus. Bu yüzden, kimisi ben cok kolay dogurdum derken, baska biri cok fazla zorlandigini söyleyebilir. Kisaca, böyle durumlarda sezeryan bana göre daha mantikli. Hem kendiniz, hemde bebek sagligi acisindan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?