çok hastayım :(

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
kızlar fikrinize ihtiyacım var.sabahtan beri çılgıncasına başım dönüyor.öyle böyle değil ama yürüyemiyorum neredeyse.zor bela işe geldim.otobüste istifra ettim boş mide tabi sadece öyle kasılmalar oldu.şimdi hala dönüyor başım.hastaneden randevu alıcam çok ileri tarihe veriyor.nedir bir fikri olan var mı ? (geçen ayda bi 2 gün yaşadım bunu gece uykumdan uyandım baş dönmesinden ama ciddiye almadım pek (()

o halde ben kendimi direk acile atardım heralde hastane ileri bir tarihe randevu veriiyorsa en azından sağlık ocağına bi gidin tahlil yapsınlar

Şuraya konu açana kadar lütfen bir doktora gidin.
Özel hastane yok mu yaşadığınız yerde?

acilden bakmayacaklarını düşündüm

Vertigo olabilir. Lutfen doktora gidin. Ben hamileyken yasamistim,ilac da kullanamamistim. Cok kotuydu.

Geçmiş olsun.
Doktora gidin sanki vertigo gibi geldi bana.

gidiyorum şimdi acilden giricem kızlarr teşekkürler

Çok geçmiş olsun Vertigo ya da kansızlık olabilir doktor ne dedi

vertigo olabilir kulak kristalleri yerinden oynarsa böyle olur bir kez yaşadım etkisi çok kötü hemen acile gidin sizi nöroloğa sevk eder hemen

Kızlar merhaba ilginiz için çok teşekkürler.bir şekilde attım kendimi hastaneye acilden serum verdiler kbbye sevk etti.şimdiki tanı malesef vertigo ben hayatımda böyle berbat bir gün yaşamadım.doktor birde beyin mr istedi yarın onu çektircem inş daha kötü bir şey çıkmaz

Ay bende yaşadım hem vertigo hem meniere bir arada. Çınlama,duyma kaybı, pervane gibi baş dönmesi felaketti yaa 6 aylik ilac tedavisinden sonra duzeldi sukur.ama maalesef hala dönem dönem ortaya çıkıyor

Ay bende yaşadım hem vertigo hem meniere bir arada. Çınlama,duyma kaybı, pervane gibi baş dönmesi felaketti yaa 6 aylik ilac tedavisinden sonra duzeldi sukur.ama maalesef hala dönem dönem ortaya çıkıyor
Ay, vertigo geçmişim olsa ben o imzayla dolaşmazdım, asdasf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…