aynup Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2013 2 0 16 Konya 13 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aynup #1 bebeğim çok haraketli 6.aydayım ama direnmeler arttı ayağı sürekli kasıklarımda doğru düzgün oturamıyorum bile bu normal mi ?
bebeğim çok haraketli 6.aydayım ama direnmeler arttı ayağı sürekli kasıklarımda doğru düzgün oturamıyorum bile bu normal mi ?
W whitebye Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 110 2 48 İzmir 1 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aynup #2 aynup .!.: bebeğim çok haraketli 6.aydayım ama direnmeler arttı ayağı sürekli kasıklarımda doğru düzgün oturamıyorum bile bu normal mi ? Genişletmek için tıkla... canım bende 6.ayımdayım bebeğim in masallahı var sürekli kıpır kıpır normaldir endişe etme allah sağlıklı doğum nasip etsin
aynup .!.: bebeğim çok haraketli 6.aydayım ama direnmeler arttı ayağı sürekli kasıklarımda doğru düzgün oturamıyorum bile bu normal mi ? Genişletmek için tıkla... canım bende 6.ayımdayım bebeğim in masallahı var sürekli kıpır kıpır normaldir endişe etme allah sağlıklı doğum nasip etsin