- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
bir ise yaramiyor.maalesef dogal yöntemlere basvurmak istiyorum ve evet kilom biraz fazla suan 50e düsme yolundayimKilonuz yerinde hatta fazla bile.. bende 157 cm boyunda ve 50 kilo civarında dolanıyorum yine de çok zayıf değilim etime dolgunum.. demir eksikliğim var ve doktor bunun için hap verdi.. bence siz de bi doktora muayene olun.. vitamin değerlerinize de bakılır.. ona göre takviye alırsınız..
Düzenli kullandınız mı? Ilaçlar bittikten sonra yeniden değerlerinize baktırıp tedaviye ona göre devam etmeniz lazım.. kan ve demir ilaçları kullanırken ilacı aldıktan 2 saat sonrasına kadar kalsiyum süt ürünleri ve çay tüketmemelisiniz.. aurıca yemekle birlikte yoğurt tüketmemelisiniz.. yemeklerden 2 3 saat sonra tüket demişti doktorum veya sadece yoğurdu ara öğün olarak da yiyebilirsin dedi bana da..Doktora gittim 3 kere demir serumu yedim ama hala ayni bir ise yaramadi..... haplar ztn hic gelmiyor
cok sagolun :) haplar maalesef bana gelmiyor aff edersin lavaboya cikamiyordumDüzenli kullandınız mı? Ilaçlar bittikten sonra yeniden değerlerinize baktırıp tedaviye ona göre devam etmeniz lazım.. kan ve demir ilaçları kullanırken ilacı aldıktan 2 saat sonrasına kadar kalsiyum süt ürünleri ve çay tüketmemelisiniz.. aurıca yemekle birlikte yoğurt tüketmemelisiniz.. yemeklerden 2 3 saat sonra tüket demişti doktorum veya sadece yoğurdu ara öğün olarak da yiyebilirsin dedi bana da..
Ilaçların yan etkisi bu ama onu da lifli gıdalarla çözebilirsin.. benim kadar çeken olmamıştır o illetten.. aç karnıma incir yiyip su içiyorum.. kuru kayısı veya erik kurusu ve su baya etkili oluyor.. süt de iyi geliyor bana..cok sagolun :) haplar maalesef bana gelmiyor aff edersin lavaboya cikamiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?