Saç Rengi ve Saç Boyama çok güzel bi renk......

ayyy benim geçenseneki saç rengiiiim,canım ben kuaföre önce kızıl aşk alevi gibi bişeydi yaptırmıştım çünkü saçım koyu kestane,sonra da selektive 4.44 dü yanlış hatırlamıyorsam saç boyasını alddım boyadım bikaç kere aynen bu renk oldu.

biraz annemin saç rengine benzettim onunki kumral bakırdı ama bu konularda bilgim çok az yanılıyo olabilirim =)

Bu renge cok yakın ya da aynısı sanırım.Bende özendim ama saçımda epeyce koyu durdu arkadaşlar.
Eger evde boyayacaksanız iyice araştırın.Kendi sac renginizin üstünde nasıl durduguna...
Sonra benim gibi üzülmeyin...

bu renk gerçekten harikulade.bende aynen bu renge bayılıyorum.sanırım bakır kumrala yakın bir renk

selektive 4.44 yazmışım pardon kızlar 8.44 olması lazım portakal rengi.hatta yazayım iyice,önce saçımı aşk alevi gibi bi renge boyattım sonra o aktı biraz ve rengi açıldı,sonra da selektive 8.44 portakal rengini aldım sürdüm önce pek belli etmedi kendini.1 ay geçti tekrar yaptım biraz daha açıldı.sonra 1 ay daha geçti bi daha boyadım daha turuncu oldu.çok tatlı oldu hatta.sonra saçımı altın sarısına boyadım daha da açıldı tekrar selektive boyayınca işte bu rengi elde ettim süper oldu buğday tenliyim ve çok da yakıştı.ama gelin görün ki saçlarım yıprandı.1 yıl boyattım ve geçtiğimiz ağustosta tümden siyaha boyattım bi daha boyamayacağım çok yıprandı.

kıslar ben bu resmdeki saç rengini evde kndim yaptım üstelik saçım daha az yıprandı :)))palettenin en açık kızıl boyası şu sıralar çok moda her yerde bulunmuyo ve yine palettenin ultra açıcılı sarı rengini karıştırdım harika resmdeki rengi elde etim resim koymak isterdm ama fotom yok deneyin bnce bu arada bayamadan önceki saç rengim koyu kumral kızıldı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…