• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çok güzel bi reeeenk ne renk?

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
96
İstanbul
kızlar acil bu rengi söylermisiniz lütfenn??

Eklentiler

• $b.jpg
    $b.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 66
tşekkr ederm canm ama benmde aklımda fikr var bya yalnz hangisi oldğnu merak ediyorm ztn saclarm yndı bayaa doğru düzgn tutsn istiyorum..
bşka kmsenin fkri yok mu ?

bence ilk resim çok guzel ve çikolata kahve gibi duruyo ya da çikolatali bisi gibi =)

bence majirel serisine boyamalsın hem kaliteli hemde koyduğun resimlere en yakın renk orda war saçının rengi açıksa 6.35 koyuysa7.35 bence

yok canım çikolata kahve daha farklı duruyo sanki daha bi kızıllı.
bakır karamel olabilir evetpeki onu nasıl elde ederim canımm ?
ben dalga dalga pırıltılı durmayan böyle sim gibi parlamayan bi renk istiyorum doğal ve canlı dursun yani.
bilmiyorum bakır karamel veya bakır kumral olabilr gibi ama nasıl ypabilirm onları?

Canım ikinci rengi tutturman çok kolay.Bir arkadaşım Voilanın çikolata kahvesine boyadı,bu renk oldu.Birinci resim kesinlikle bakır karamel.Bu rengi ancak kuaför tutturabilir.Resmi alıp gidebilirsin.

evet voilanın çikolata kahvesi veya sıcak çikolatasıyla ikinci resmdeki rengi elde etmen mümkün ;)

Bakır karamel,içinde bakır olduğu için en azından iki ayda bir boyanmazsa turunculaşır.Ama çkolata kahve turunculaşmaz.

anladım :)
ben 7.77 ye boyamıştm ve bya koyu olmştu bu renklerden baya koyu bi kahveydi.
çikolata kahve 6.52 daha da koyu olmaz mı ? hem annemin saçını da boyamıştım kızılımsı morumsu olmuştu ve koyuydu.

ay bende bu renge benzer renk istiyorum ya topikte açmıstım.kızlar cogunlukla casting serisini önerdi çikolatası tam birinci resim gibi duruyor ama saçım acık kumral ve b kadar koyultmaya cesaret edemedim henüz.boyarsan resim ekle canım

1. rengi mi 2. rengi mi istiyosun
koyu deiller ki

canım ben saçımı çook uzun vadede actım yıpranmasın diye.simdi açık kumralla sarı arası bi renk.tam tamına 1.resmi istiyorum canım ama tutturamassam bosu bosuna koyultmus olurum diye korkuyorum.yanı bilsem aynısı olacak bi dakika durmam

ikinci resimdeki renk çok güzel. bu aralar nedense hep bakır tonlarını beğenir oldum :( ama cesaret edemiyorum ya

Back