• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri çok güzel bi model beyendim ama...

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
arkadaşlarım,güzellerim,güzel fikrli insanlar:) 2-3 gün önce gazetede süper şahane bi elbise modeli buldm!keşke nette görebilsemde ekleyebilsem...nişanlık olarak hayal ettm hemen ama tek sorun elbise siyahın üzerine kırmızı yeşil gül desenli!siyahlı elbise nasıl olur acaba diye şimdi takılıyorum!elbise böle kalça altına kadr dar,deniz kızı misali,oradan aşağısı kabarık oluyor!hem ben zaten öle kabark nişanlık gibi istemiyodum,bu tam aradığm şey!ama siyahlı kırmızılı elbise nasıl olur sizce?çok arada mı kaynarım acaba?bide sarı saçlıyım ya,siyah yakışıyo bilrsiniz,bende çok istyorum!bide diyorum böle saşıma kırmızı bi çiçek,bide elime kırmızı gül buketi...amaaaaannn:)nası olur canlar yaa??

siyah benide düşündürdüCADIARZU
ben olsam siyah giymezdim sanırım
modeli çok beğendiysende başka bi renkte diktirirsin

ah be gülm düşndüm ama benide elbisede etkileyen kısmın %50 si renkleri zatenn!! sarı saçada siyah yakışıyo faln...tabi okadr inatçı olmayp bi kumaş seçeneklerine bakmk lazm...ama ısrar edesim de geliooboshayallersmile

siyahi yaz mevsiminde ben sahsen giymek istemem ama kulaga güzel geliyo en son eva mendesin giydigi tarz bi abiye o da siyah üzerine kirmizi cicekli ..saclarini ortadan ayirip sIkI arkaya, yada yana toplayip bi cicek ile tamamlayabilirsin espanyol gibi yerimseniben kirmizi ruj ile tamamlarsin :jeyyar:

Back