Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kurtarmış.nisanlimla 4 yillik bi iliskimiz vardi 2 hafta once ayrildik bi kac kez konustuk beni sevmedigini soyledi . bugun sabah durup dururken beni fake hesaplardan ekleme benim sevdigim var seneye evlencem dedi bende inanmadim kizin resmini atti ciddiye almadim ciddi mi degilmi diye denemek istedim ben seni cok seviyorum eger kalbinde biri yoksa gidelim seninle herseye varim dedim oda ben baskasini seviyorum hani bulunmaz hint kumasi degilmisim ya dedi (ben ona oyle demistim) o anki sokla geliceksin yuzume soyluyceksn bunlari dedim ve gelmedi daha sonrada benim umrumda olmadigini ne yapiyosan yap dedim annemi arayip kiziniz pesimi biraksin ben istemiyorum bitti bana yazip durmasi benim mahallemde geziyomus dedi ( daha onceden is basvurusu yaptigim yerden arandim oyuzden gittim ) beni fake hesaplardan eklemesn dedi annemde kizi kiskirtma ozaman sevgilinmi var niye soyluyosun git nerde yasiyosan yasa kizimda senin engelliyo bidaha rahatsiz etmeyin birbirinizi sayginiz olsun birbirinize dedi ? gururum kirildi hemde canim yaniyo .
Ağzına sağlık. Böyle ayakları yere sağlam basan kadınları görünce mutlu oluyorum. Hakaret değil doğru olanı söylemişiniz. Gururunuz kırılmasın. O belliki çok umursuyor.çok takmış kafasına ve sürekli sizi düşünüyor. Gururunuz incilceğine artsın bence. Sizide tebrik ediyorum ezdirmeyin kendinizi.ona bulunmaz hint kumasi degilsin kendini vazgecilmez sanma dedim
bence yalan söylüyor sana. hayatında biri olsaydı sana durduk yere mesaj atmaz anneni aramazdı sana karşı sessiz kalırdı. ilgilenmezdi. ayak yapıyor.seviyorum cunku o benim en yakinimdi daha 2 hafta olmusken baskasini duyunca kotu oldum
eski nişanlına başkasını seviyorum dediği halde gel barışalım dediğinizde gururunuz kırulmadı mı.nisanlimla 4 yillik bi iliskimiz vardi 2 hafta once ayrildik bi kac kez konustuk beni sevmedigini soyledi . bugun sabah durup dururken beni fake hesaplardan ekleme benim sevdigim var seneye evlencem dedi bende inanmadim kizin resmini atti ciddiye almadim ciddi mi degilmi diye denemek istedim ben seni cok seviyorum eger kalbinde biri yoksa gidelim seninle herseye varim dedim oda ben baskasini seviyorum hani bulunmaz hint kumasi degilmisim ya dedi (ben ona oyle demistim) o anki sokla geliceksin yuzume soyluyceksn bunlari dedim ve gelmedi daha sonrada benim umrumda olmadigini ne yapiyosan yap dedim annemi arayip kiziniz pesimi biraksin ben istemiyorum bitti bana yazip durmasi benim mahallemde geziyomus dedi ( daha onceden is basvurusu yaptigim yerden arandim oyuzden gittim ) beni fake hesaplardan eklemesn dedi annemde kizi kiskirtma ozaman sevgilinmi var niye soyluyosun git nerde yasiyosan yasa kizimda senin engelliyo bidaha rahatsiz etmeyin birbirinizi sayginiz olsun birbirinize dedi ? gururum kirildi hemde canim yaniyo .
konu sahıbı ınşallah kalbını degılde aklını dınler...Benim içime sanki barisacakmissiniz gibi bir his uyandi nedense
kizlar mantikli dusundukce canim yansada onu arayip daha fazla kendisini bisey zannettirmemem gerektigini dusundum ve soyledikleri seyler yuzunden kinlendim ve kesinlikle barisma gibi bisey olmaz zaten o beni aramaz bende istememkonu sahıbı ınşallah kalbını degılde aklını dınler...