Cok gururum kırıldı. 'kiziniz pesimi biraksin '?

4 yıllık ilişkin sonra nişanlın ama adam ayrılamnızdan 2hafta geçmiyor birini buluyor bence git lokma dağıt kurtulduğun için hayır işle adam belli etmiş kendini canım üzülme

Annenize bayıldım ne kadar güzel konuşmuş,
Ve sizde lütfen onu bulunmaz hint kumaşı moduna sokmayın cidden.
Böyle biri sizi haketmiyor

Ayrılalı iki hafta olmuş daha çok yeni.Gururun kırılmasın sonuçta sen de annen de dürüstçe duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmişsiniz sürec eskimeden..Şair diyor ya "Ayrılıkta sevdaya dahil,çünkü ayrilanlar hala sevgili" diye...Lütfen rahat ol,senin yaptığında bir şey yok asıl o daralsin yaptığı resmen şerefsizlik.Iki haftada sevgili yapmak bildiğin ahlaksizliktir.Deseydin keşke "Ne ucuz sevgin varmış senin"diye..Yüzsüz birde annemi aramış.

yokmuş gibi değil, hiç olmamış gibi davran.
Her zaman söylüyorum unutmak mümkün değil ama hatırlamamak mümkündür.
Onu hatırlamamaya çalış.
Sessizlik herkesi mahveder.

2 hafta önce ayrildiysaniz 4 senelik ilişkiniz varsa 2 haftada ne sevdigiymis bu ? Seneye de evleniceklermis hadi canim biraz daha gerçekçi olsaymış keşke. 4 senelik bi ilişkiyi unutup baskasini sevmesi imkansız. Hani konuşabilir ama sevmesi imkansız. Yine de soruyorum beraberken ( acaba daha önceden mi başladı bu sevdiğiyle ilişkisi ) böyle birşey sezdiniz mi ? Olabilir mi yani?

yok yok kendine eziyet edilecek bir durum değil bu.
düşünsene 4 yıl emek vermişsin, aileler öğrenmiş, ilk adımlar atılmış. tabi ki bıçak gibi kesip atmak kolay değil. annen de farkındadır ve çok güzel cevaplamış konuyu.
bence artık bundan sonra sen yoluna bak. elbette üzül, kız, ağla acını yaşa ki başka bir zaman da patlama yaşamayasın. ondan sonra noktanı koy üzüntüne yeni hayatına merhaba de. evet kimse bulunmaz hint kumaşı değil ayrıca.

Eeeeee .... Niye bu kadar vazgeçilmez olduğunu hissettirip, egosunu yükseltiyosun. Bittiyse bitti. Sevmediğini de söylemiş. Neden ısrarın.. Adama bulunmaz hint kumaşı değilsin demişssin de neden söylediğin gibi davranmamışsın orası garip.. Adam haklı, verdiğin fırsatın sonuna kadar çıkartacak tabi tadını. Hem bu kadar ısrarcı ve yapışkan birini ben de sevmezdim sanırım. Ağırdan satsan kendini kendini keşke, kaliteni ancak sen belirleyebilirsin çünkü

Ayrılırken Bulunmaz hint kumaşı değilsin demeniz artık ne kadar ağırına gittiyse laf çapmış aklınca.
Anneniz 10 numara 5 yıldız kıymetini bilin.Ellerinden öperim.

nisanlimla 4 yillik bi iliskimiz vardi 2 hafta once ayrildik bi kac kez konustuk beni sevmedigini soyledi . bugun sabah durup dururken beni fake hesaplardan ekleme benim sevdigim var seneye evlencem dedi bende inanmadim kizin resmini atti ciddiye almadim ciddi mi degilmi diye denemek istedim ben seni cok seviyorum eger kalbinde biri yoksa gidelim seninle herseye varim dedim oda ben baskasini seviyorum hani bulunmaz hint kumasi degilmisim ya dedi (ben ona oyle demistim) o anki sokla geliceksin yuzume soyluyceksn bunlari dedim ve gelmedi daha sonrada benim umrumda olmadigini ne yapiyosan yap dedim annemi arayip kiziniz pesimi biraksin ben istemiyorum bitti bana yazip durmasi benim mahallemde geziyomus dedi ( daha onceden is basvurusu yaptigim yerden arandim oyuzden gittim ) beni fake hesaplardan eklemesn dedi annemde kizi kiskirtma ozaman sevgilinmi var niye soyluyosun git nerde yasiyosan yasa kizimda senin engelliyo bidaha rahatsiz etmeyin birbirinizi sayginiz olsun birbirinize dedi ? gururum kirildi hemde canim yaniyo .
Allah kurtarmış.

ona bulunmaz hint kumasi degilsin kendini vazgecilmez sanma dedim
Ağzına sağlık. Böyle ayakları yere sağlam basan kadınları görünce mutlu oluyorum. Hakaret değil doğru olanı söylemişiniz. Gururunuz kırılmasın. O belliki çok umursuyor.çok takmış kafasına ve sürekli sizi düşünüyor. Gururunuz incilceğine artsın bence. Sizide tebrik ediyorum ezdirmeyin kendinizi.

evet bunu soyledim ama ayrildiktan sonra kac kere mesaj attim bu dedigim ona cok koymus en az 5 kere soyledi . Cok umursadigini sanmadim duzeltemeye calistim aramizi ve beni istemedigini soyledi

nisanlimla 4 yillik bi iliskimiz vardi 2 hafta once ayrildik bi kac kez konustuk beni sevmedigini soyledi . bugun sabah durup dururken beni fake hesaplardan ekleme benim sevdigim var seneye evlencem dedi bende inanmadim kizin resmini atti ciddiye almadim ciddi mi degilmi diye denemek istedim ben seni cok seviyorum eger kalbinde biri yoksa gidelim seninle herseye varim dedim oda ben baskasini seviyorum hani bulunmaz hint kumasi degilmisim ya dedi (ben ona oyle demistim) o anki sokla geliceksin yuzume soyluyceksn bunlari dedim ve gelmedi daha sonrada benim umrumda olmadigini ne yapiyosan yap dedim annemi arayip kiziniz pesimi biraksin ben istemiyorum bitti bana yazip durmasi benim mahallemde geziyomus dedi ( daha onceden is basvurusu yaptigim yerden arandim oyuzden gittim ) beni fake hesaplardan eklemesn dedi annemde kizi kiskirtma ozaman sevgilinmi var niye soyluyosun git nerde yasiyosan yasa kizimda senin engelliyo bidaha rahatsiz etmeyin birbirinizi sayginiz olsun birbirinize dedi ? gururum kirildi hemde canim yaniyo .
eski nişanlına başkasını seviyorum dediği halde gel barışalım dediğinizde gururunuz kırulmadı mı.

A Aeprenses Allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden çıkmış foyası.evlensen seni aldatıp,annene "kızın başkaları ile beni aldatıp bana iftira ediyor" derdi.bundan beklenen hareketler.

konu sahıbı ınşallah kalbını degılde aklını dınler...
kizlar mantikli dusundukce canim yansada onu arayip daha fazla kendisini bisey zannettirmemem gerektigini dusundum ve soyledikleri seyler yuzunden kinlendim ve kesinlikle barisma gibi bisey olmaz zaten o beni aramaz bende istemem

X