kurtulmuşsun bu ne biçim bir adammış anneni aramak ne demek ne çirkin şeyler söyledikleri. düşünme bile bence önüne yoluna bak. sıkıntılı belli Allah yüzüne gülmüşte kurtarmış seni.nisanlimla 4 yillik bi iliskimiz vardi 2 hafta once ayrildik bi kac kez konustuk beni sevmedigini soyledi . bugun sabah durup dururken beni fake hesaplardan ekleme benim sevdigim var seneye evlencem dedi bende inanmadim kizin resmini atti ciddiye almadim ciddi mi degilmi diye denemek istedim ben seni cok seviyorum eger kalbinde biri yoksa gidelim seninle herseye varim dedim oda ben baskasini seviyorum hani bulunmaz hint kumasi degilmisim ya dedi (ben ona oyle demistim) o anki sokla geliceksin yuzume soyluyceksn bunlari dedim ve gelmedi daha sonrada benim umrumda olmadigini ne yapiyosan yap dedim annemi arayip kiziniz pesimi biraksin ben istemiyorum bitti bana yazip durmasi benim mahallemde geziyomus dedi ( daha onceden is basvurusu yaptigim yerden arandim oyuzden gittim ) beni fake hesaplardan eklemesn dedi annemde kizi kiskirtma ozaman sevgilinmi var niye soyluyosun git nerde yasiyosan yasa kizimda senin engelliyo bidaha rahatsiz etmeyin birbirinizi sayginiz olsun birbirinize dedi ? gururum kirildi hemde canim yaniyo .
Türünün son örneği miydi ? Annemi arayıp bu tarz bir konuşma yapan adamı gömerim, üstüne de beton dökerim .nisanlimla 4 yillik bi iliskimiz vardi 2 hafta once ayrildik bi kac kez konustuk beni sevmedigini soyledi . bugun sabah durup dururken beni fake hesaplardan ekleme benim sevdigim var seneye evlencem dedi bende inanmadim kizin resmini atti ciddiye almadim ciddi mi degilmi diye denemek istedim ben seni cok seviyorum eger kalbinde biri yoksa gidelim seninle herseye varim dedim oda ben baskasini seviyorum hani bulunmaz hint kumasi degilmisim ya dedi (ben ona oyle demistim) o anki sokla geliceksin yuzume soyluyceksn bunlari dedim ve gelmedi daha sonrada benim umrumda olmadigini ne yapiyosan yap dedim annemi arayip kiziniz pesimi biraksin ben istemiyorum bitti bana yazip durmasi benim mahallemde geziyomus dedi ( daha onceden is basvurusu yaptigim yerden arandim oyuzden gittim ) beni fake hesaplardan eklemesn dedi annemde kizi kiskirtma ozaman sevgilinmi var niye soyluyosun git nerde yasiyosan yasa kizimda senin engelliyo bidaha rahatsiz etmeyin birbirinizi sayginiz olsun birbirinize dedi ? gururum kirildi hemde canim yaniyo .
Türünün son örneği miydi ? Annemi arayıp bu tarz bir konuşma yapan adamı gömerim, üstüne de beton dökerim .
g nisanlandiktan sonra soguduk birbirimizden arkadas ortamini birakmadi sorumluluk alamadiIliskiniz neden bitti ?
Çok iyi yapmışsın. Şimdi de hayatına kaldığın yerden devam et ve yeniliklere de açık ol ..g nisanlandiktan sonra soguduk birbirimizden arkadas ortamini birakmadi sorumluluk alamadi
ne yapabilirimki heryerden engelledim elimden bisey gelmedi
donmeye caliscagini sanmiyorum baska birini seviyorum dediTam bir malmış. Sen gurursuzluk yapmamışsın durust olmussun. Dönüş yolunu kendi tikadigi icin ilk o donmeye caliscak seyret gör. Annen de iyi paylamis bravo.
Çok iyi yapmışsın. Şimdi de hayatına kaldığın yerden devam et ve yeniliklere de açık ol ..
22Kaç yaşındasınız? Bu yaptığı çok çocukça gerçekten merak ettim..
Ucuz kurtulmuşsunuz ayrıca...
nisanlimla 4 yillik bi iliskimiz vardi 2 hafta once ayrildik bi kac kez konustuk beni sevmedigini soyledi . bugun sabah durup dururken beni fake hesaplardan ekleme benim sevdigim var seneye evlencem dedi bende inanmadim kizin resmini atti ciddiye almadim ciddi mi degilmi diye denemek istedim ben seni cok seviyorum eger kalbinde biri yoksa gidelim seninle herseye varim dedim oda ben baskasini seviyorum hani bulunmaz hint kumasi degilmisim ya dedi (ben ona oyle demistim) o anki sokla geliceksin yuzume soyluyceksn bunlari dedim ve gelmedi daha sonrada benim umrumda olmadigini ne yapiyosan yap dedim annemi arayip kiziniz pesimi biraksin ben istemiyorum bitti bana yazip durmasi benim mahallemde geziyomus dedi ( daha onceden is basvurusu yaptigim yerden arandim oyuzden gittim ) beni fake hesaplardan eklemesn dedi annemde kizi kiskirtma ozaman sevgilinmi var niye soyluyosun git nerde yasiyosan yasa kizimda senin engelliyo bidaha rahatsiz etmeyin birbirinizi sayginiz olsun birbirinize dedi ? gururum kirildi hemde canim yaniyo .
demek ki karşılıklı oturup konuşarak ayrıldınız?g nisanlandiktan sonra soguduk birbirimizden arkadas ortamini birakmadi sorumluluk alamadi
ne yapabilirimki heryerden engelledim elimden bisey gelmedi