Cok gururum kırıldı. 'kiziniz pesimi biraksin '?

Ayrılık sebebi neydi?
Artık olurunuz yok o belli de bu kadar çirkinleşmeye ne gerek var.
İntikam almaya çalışmış.

kendi gururunu ayaklar altına alıyosun. sevdiğim var diyo. o zaman s. et gitsin. anneni arayıp peşimi bıraksın dediğinde mi gururun kırılıyo.
seninle herşeye varım ne demek. adam belli ki sevmiyo.

daha çok yeni ayrılmışsınız anlıyorum üzüntüyü falan ama kendi kendine veriyosun ona bu hakkı. arkana bakma. dönüp önüne bak.

kurtulmuşsun bu ne biçim bir adammış anneni aramak ne demek ne çirkin şeyler söyledikleri. düşünme bile bence önüne yoluna bak. sıkıntılı belli Allah yüzüne gülmüşte kurtarmış seni.

Annen iyi cevaplamis
Bence gerçekten birisini bulmuş sana hırs yapıp. Bulmadiysa bile sana yaramaz arrik evlenince hemen ailelere mi dert yanacak hatta alın kızınızi mi dicek napicakti. Gurur yapmayin muhakkak haketmistir o lafı ama madem dediniz sonucuna katlanin. Bana da ders oldu asla eşime ağır konusmicam artık demek kin tutuyorlar ben erkekler unutur gider sanardim

Türünün son örneği miydi ? Annemi arayıp bu tarz bir konuşma yapan adamı gömerim, üstüne de beton dökerim .

Tam bir malmış. Sen gurursuzluk yapmamışsın durust olmussun. Dönüş yolunu kendi tikadigi icin ilk o donmeye caliscak seyret gör. Annen de iyi paylamis bravo.

Bence annenizin gururu daha çok kırılmıştır. Yazık kadıncağıza. Anneyi aramak nedir ya nasıl çirkin bir davranış. Zaten yeterince olgunlaşmamış Allah bilir ya hakkınızda hayırlısı olmuş. Böyle bir insan evlenince de her sorunda ailenizi arardı gibime geliyor. Unutmaya çalışın en mantıklısı bu.

Hemen kaç ordan. Birakin boyle tipler icin uzulmeyi ya

Adamı nereden tutsan elinde kalıyor. Eğer gerçekten sevgilisi varsa iki haftada ne ara buldu, hiç mi seçici degil? Ayrılık öncesi mi görüştü? Ayrıca resim göndermesi de komik olmuş. İyi kötü günlerimiz oldu. Tatsızlık olmadan bitirelim diyebilirdi.
Sevgilisi yoksa da böyle bir hikaye uydurması tam bir ergen işi.
Kısacası bu adamdan koca olmazmış. Geçmiş olsun diyorum. Bu olayda da tek aklı selim kişi olan anneyi alkışlıyorum

Düşünme bile seninle bişeyler yaşayıp geçmişiniz olduğu halde bunları söylüyosa si*tir et inan ki sana yazık üzüyosun kendini ne desekte eskisi gibi olmak istiyosun ama her işte bir hayır vardır

g nisanlandiktan sonra soguduk birbirimizden arkadas ortamini birakmadi sorumluluk alamadi
ne yapabilirimki heryerden engelledim elimden bisey gelmedi
demek ki karşılıklı oturup konuşarak ayrıldınız?
o zaman ne demeye takip ediyorsun adamı?
niye arıyorsun dön diyorsun.
çok mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…